Актуално В програмата

"Дом за всеки“ в търсене на подходящ дом за новото начало на семейство Касабови

Добави коментар

В последния за сезона епизод на „Дом за всеки“ тричленно семейство от Силистра решава да остави зад гърба си досегашния си живот и да започне начисто в София.

В последния за сезона епизод на „Дом за всеки“ тричленно семейство от Силистра решава да остави зад гърба си досегашния си живот и да започне начисто в София. Какъв апартамент искат да намерят пресните столичани и защо са решили да търсят щастието си в столицата, вижте утре вечер от 21.00 ч. по NOVA.


Преди около година Поли и Миро решават да се преместят в столицата заедно с дъщеря им Тея, за да  ѝ осигурят по-добро бъдеще. Двамата сключват брак преди 16 години, а детето се появява 2 години по-късно. Тея още от първи клас участва в състезания по математика и семейството преценява, че Софийската математическа гимназия е най-подходящият избор за нейното развитие. Поли работи в държавната администрация, а Миро е безработен и помага с домакинските задължения.

 

Добави описание


Семейство Касабови се впускат в търсене на своя нов дом, а на помощ идва екипът на „Дом за всеки“. Изискванията, които имат новите столичани, хич не са малко. За тях е важно апартаментът да има две спални и дневна с кухня, сградата да не е ново строителство, но и да не е панелна. Локацията също е от голямо значение, защото трябва да е удобна за придвижването на дъщеря им до училище. Сумата, която могат да отделят за покупката на апартамент, е 70 хил. евро.
Двамата имотни агенти на предаването смятат, че това ще е една от най-трудните им продажби, заради динамиката на пазара на недвижими имоти в София. Въпреки това са оптимисти и се захващат с тежката задача. Жоро предлага апартамент с площ 93 кв. м и примамлива цена на бул. „Константин Величков“, а Пепи води семейството в жилище на бул. „Сливница“ с по-малка площ, но с много удобна локация. След това тя показва апартамент с особен казус на собствеността и на доста висок етаж в кв. „Света Троица“. Огледите завършват с презентация от Жоро на тиристаен апартамент на бул. „Ал. Стамболийски“.


Водещият Драго Сименов ще направи луксозен завой от търсенето на семейство Касабови, като ни покаже апартамент с изумителната площ от 661 кв. м и още по-удивителната цена от 1 млн. и 800 хил. евро в кв. „Бояна“.


Какви екстри има в луксозния апартамент и ще се увенчае ли с успех търсенето на наскоро преместилото се семейство, не пропускайте да гледате новия епизод на „Дом за всеки“ - утре вечер от 21.00 ч. по NOVA.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дом за всеки

Италианка и българин търсят идеалното жилище под наем в новия епизод на „Дом за всеки“

„Дом за всеки“ в търсене на дом за емоционална двойка ресторантьори

„Дом за всеки“ се завръща в ефира на NOVA

"Дом за всеки" търси дом за двама българи, които се завръщат в родината

„Дом за всеки” с нова мисия в понеделник – да открие идеалната ергенска квартира за двама приятели само за седмица