В програмата

„Дом за всеки” търси първо жилище за покупка – утре, от 21.00 по NOVA

0/5

„Дом за всеки” търси първо жилище за покупка – утре, от 21.00 по NOVA

Досега “Дом за всеки” помагаше на участниците да наемат апартамент, който да превърнат в техния нов и уютен домашен кът. Екипът на предаването обаче вдига летвата и още утре, от 21.00 ч. по NOVA ще помогне на участниците Вера и Румен да намерят и купят перфектното жилище. “Дом за всеки” обещава да им намери дом, който ще си струва всяка стотинка, защото покупката на собствено жилище е едно от най-отговорните решения в живота.

 

Добави описание


Младата двойка е решила да вземе кредит за покупката на бъдещото си семейно гнездо, а агентите Пепи и Георги ще бъдат максимално отговорни и ще дадат всичко от себе си, за да помогнат в сбъдването на мечтата на участниците. Всеки един от тях ще направи по две предложения на Вера и Румен - по едно ново и по едно старо строителство. Така клиентите и зрителите ще получат пълна представа за актуалните цени на имотния пазар и ще могат да вземат правилното решение в избора на жилище.

 

Добави описание


И докато младото семейство взема съдбоносното решение, което ще повлияе на живота им в дългосрочен план, Драго Симеонов ще се шири във впечатляващ пентхауз на стойност 1,5 милиона евро и ще пие уникално кафе със златен прах в дома на Катрин Вачева.


Какви предложения ще направят агентите на младата двойка, ще бъдат ли те по вкуса и възможностите им и какъв ще бъде техният избор ще разберем още утре вечер. Не пропускайте премиерната телевизионна покупка в „Дом за всеки” в понеделник от 21:00 часа по NOVA.

Още за Дом за всеки

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg