В програмата

„Дом за всеки” с нова мисия в понеделник – да открие идеалната ергенска квартира за двама приятели само за седмица

0/5

„Дом за всеки” с нова мисия в понеделник – да открие идеалната ергенска квартира  за двама приятели само за седмица

Човек и добре да живее... се жени. И тогава един се нанася, а друг се изнася. Този понеделник екипът на “Дом за всеки” организира ергенско парти за Мартин и Елиан – двама несемейни младежи от Стара Загора, които търсят нещо свежо и комуникативно като локация, а срокът да го открият е само седмица. Гледайте мисия “Ергенски дом” в „Дом за всеки” - понеделник от 21.00 ч. по NOVA.


Мартин и Елиан са приятели от детинство, които спешно трябва да се изнесат от старата си квартира. Причината е новата приятелка на бившия им съквартирант, която се е нанесла отскоро в досегашния им дом, а съвместното им съжителство определено не им се отразява добре. Младежите се нуждаят от помощ – трябва им нова квартира с отделни стаи - обзаведени, да е близо до работата им, а максималната цена, която са склонни да плащат за жилището, е 700 лева на месец.
Двамата агенти отново ще кръстосат шпаги в желанието си да дадат по-добрата оферта. Пепи ще им предложи модерен апартамент, макар и в близост до бензиностанция, но съвсем празен и друг - пълен, но с мебели микс от няколко епохи. Жоро, който също е ерген, ще се опита да преобрази един офис в дом специално за тях, ще им покаже и стилно жилище с всички екстри, в което обаче има странни елементи.


И докато Мартин и Елиан са раздвоени в избора си на ергенско жилище, водещият Драго Симеонов ще влезе в пентхауз с площ почти два декара, ще посети Кака Лара, която сама е превърнала къщата си от развалина в невероятен дом, и ще демонстрира какво може да си купи за 122 000 евро в Германия, Португалия, Австралия или Палм Спрингс.


Не пропускайте да видите всичко това само в “Дом за всеки” в понеделник, 20 февруари, от 21.00 часа по NOVA.

Още за Дом за всеки

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg