Актуално В програмата

Днес приключват снимките на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

Добави коментар

Любими звезди от сериала развълнуваха публиката в Бургас по време на турнето

Стотици фенове на най-успешния български медицински сериал се снимаха и получиха автограф от двама от любимите актьори в продукцията - Неда Спасова и Емил Марков по време на специалната прожекция в Бургас. Те гледаха със зрителите премиерен епизод на „Откраднат живот“ на голям екран и разкриха интересни детайли около последните снимачни дни и финала на шести сезон.

 

„Галя Стилянова ще се върне. За къде съм без нея! За „Откраднат живот“ бих казал, че е трудно да удържиш такъв ентусиазъм и творческа атмосфера вече три години. Радвам се да видя, че дори доказани актьори, които се включват в сериала, се удивляват от отношенията ни“, разказа Емо Марков, който е и един от сценаристите на хитовата продукция.

 

Добави описание

 

На въпроса кой герой биха опитали да изиграят Неда Спасова избра доцент Мазов заради комбинацията от „гротескни черти и дълбока тъга“, а Емил Марков призна, че харесва автентичния образ на доктор Кръстева.

 

„Актьорството те дисциплинира изключително в личния и професионалния живот – учи те на толерантност, екипна работа и много други ценни качества“, допълни актрисата, която вдъхва живот на Кая Райкова.

 

По време на гостуването в своя роден град Емил Марков посети и Английската гимназия, която е завършил преди години, за да поговори с учениците и да ги насърчи да бъдат смели в сбъдването на мечтите си.


Днес хитовата продукция приключва снимките на своя шести сезон, чийто финал зрителите ще видят през декември. На снимчаната площадка последни сцена за сезона ще имат Наум Шопов и Ирина Митева, които ще представят едни от най-силните сцени от началото на своето присъствие в сериала.

 

„През последните два дни много от актьорите приключиха със заснемането на последни сцени. Емоцията винаги е огромна, макар и да сме поставяли толкова много пъти край на снимачен терен“, споделят от екипа на „Откраднат живот“.

 

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнва“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​