Актуално В програмата

Джаз примата Хилда Казасян избира таланти в X Factor

Добави коментар

Дамата с най-чаровната усмивка на българската джаз сцена – Хилда Казасян, ще се присъедини към експертното жури в последната вечер от кастингите на музикално шоу № 1.

Дамата с най-чаровната усмивка на българската джаз сцена – Хилда Казасян, ще се присъедини към експертното жури в последната вечер от кастингите на музикално шоу № 1. Още в самото начало Хилда ще бъде изненадана от 15-годишна почитателка на Ела Фицджералд и Луис Армстронг. Дали афинитетът на кандидатката към големите класици ще ѝ помогне на сцената на X Factor, зрителите ще разберат в в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

 

Добави описание


Английска актриса с участие в екшъни и поредица кино продукции, снимани в България, ще потърси звездна музикална кариера в шоуто. През това време талисманът ѝ с името Бионсе ще бъде поверен на най-сигурното място – при водещите Алекс и Мария. На сцената ще се появи и член на момчешката банда 4YOU от трети сезон на X Factor, който е твърдо решен да завоюва сам музикалните върхове. Журито ще има среща и с финалист от „Големите надежди“, който мечтае за нови успехи след овациите в детска възраст.

 

Добави описаниеДобави описание


Кандидат с над 900 сънища за историята на Египет ще опита да убеди журито, че участието му в X Factor е съдбовен момент. На сцената ще се появи и участник от Македония, който вярва в себе си и обстоятелствата, макар и никога да не е взимал вокални уроци.


За кого сцената на музикалното шоу е предначертана и кои са участниците, които имат необикновения елемент, наречен X Factor? – зрителите ще разберат в неделя вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor