Актуално Други

Discovery Showcase HD започва излъчване с нова визия от 1-ви декември

Добави коментар

Новото лого, обновеният графичен вид и още по-вълнуващата програма пренасят зрителите още по-близо до действието

Новото лого, обновеният графичен вид и още по-вълнуващата програма пренасят зрителите още по-близо до действието

Discovery Networks обяви, че от първи декември каналът Discovery HD Showcase в региона на Европа, Близкия Изток и Африка ще зарадва зрителите с ново лого, освежена визуална идентичност и обогатена програмна схема.  Аудиторията ще има възможност да се наслади на ексклузивно съдържание, неизлъчвано досега, както и на комбинация от най-запомнящите се предавания по Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC и ID Xtra. Каналът, който се излъчва в 120 страни в Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), ще промени и името си. Новото име - Discovery Showcase HD - се стреми да подчертае факта, че каналът набляга на излъчването на най-добрите предавания от портфолиото на Discovery Networks. Всички предавания ще бъдат достъпни в „gold standard” HD формат.

Унай Ипарагир (Unai Iparragirre), Директор в Discovery Networks EMEA, коментира:

„Убеден съм, че аудиторията, която харесва разнообразното и висококачествено съдържание и се впечатлява от перфектния звук и картина, ще остане пред екрана в компанията на новия Discovery Showcase HD. Гледайки обновения канал, зрителите не само ще усетят вълнението от програмата на Discovery Channel, ще откриват вдъхновяващия и изумителен свят на Animal Planet и ще поставят всичко под въпрос с Discovery Science. Сега те ще се забавляват с истинските  истории, излъчвани по TLC и ще са една крачка по-близо до скандалните мистерии, част от ID Xtra. В допълнение, всичко това ще бъде излъчвано с невероятно HD качество”.

Част от новата визуална идентичност на Discovery Showcase HD е новата визия на канала, включващ анимирани лога, промо видеа и бъмпери. Обновената визуална идентичност ще помогне на зрителите лесно да разберат част от кой канал е програмата, която гледат в момента, независимо дали е Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC, ID Xtra или някое от ексклузивните предавания на Discovery Showcase HD.

Успоредно с любимите предавания, част от портфолиото на Discovery, новото програмно съдържание на Discovery Showcase HD ще включва ексклузивни заглавия като :

Alaska Monsters, поредица, която проследява група местни любители на природата, наричащи себе си „среднощни синове”. Те изследват суровите гори на Аляска, за да открият доказателства за ужасяващите чудовища, за които се смята, че живеят там. Групата ловува и залага капани с най-новите технологии и уреди за изследване на 21-ви век, за да разкрие неуловимите същества от най-популярните легендите на северния щат. Проследете как тази смела и забавна група прави опити да улови омразните чудовища.

Cold River Cash представя три отбора рибари, състезаващи се за един трудно уловим, но доходоносен улов - малки стъклени змиорки. По време на краткия сезон, рибарите работят денонощно, за да намерят подходящи риболовни дупки, да защитят своите територии и да уловят колкото е възможно повече стъклени змиорки. Уловът струва около 2,000 щатски долара за половин килограм. Съревнованието е оспорвано, а заплахата от опасности е постоянна, защото всеки отбор се стреми да запази своята несигурна делва злато.

Beasts of the Bayou проследява капитан Блимп Керами, неговият пръв помощник Ерик и племенникът му Натан, които плават из блатата на Венис, Луизиана. Те са на лов за легендарни същества, които обитават хиляди квадратни километри мочурливи места около домовете им. Междувременно, учените търсят алтернативно обяснение на наблюденията и историите, които измъчват тази област в продължение на стотици години.

Billy Bob Gag’s to Riches - поредицата представя Джон Уайт, основател на Billy Bob Teeth в Хардин, Илиноис, и главен изпълнителен директор на мултимилионна империя за забавни подаръци. Той е в търсене на нови продукти за неговата компания. Бизнесменът буреносно превзема Хелоуин индустрията и създава империя, базирана на изобретените от него изкуствени парти зъби. Джон е сбъднал американската мечта и е създал процъфтяващ бизнес с над 300 продукта, продавани в цял свят. Сега инвеститори от цял свят идват в света на Billy Bob, за да предлагат на Джон своите собствени скандални идеи в замяна на част от компанията му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър