Актуално В програмата

Discovery Channel отбелязва Националния празник на България със специална програма

Добави коментар

На 3-ти март каналът ще зарадва зрителите с празнична селекция от документални филми

Discovery Channel ще почете Националния празник на България със специална програма, включваща най-добрите продукции на канала. Сред акцентните предавания, които ще бъдат излъчени на 3-ти март, са: „Дискавъри ме спаси” от 12:00 ч., „Убийството на Франц Фердинанд” от 14:00 ч., „Дневници от Първата световна война” от 15:00 ч., „Лудият уикенд на Беър Грилс и Стивън Фрай” от 20:00 ч. и др.

„Дискавъри ме спаси” е разтърсващ едночасов филм, който разказва историите на хора, които са оцелели в опасни ситуации благодарение на наученото от предаванията на Discovery Channel. Програмата разкрива 6 вълнуващи истории, които ще покачат адреналина на зрителите. Участниците в тях са успели да запазят самообладание, въпреки критичните ситуации, в които са попаднали. Документалният филм представя млад мъж, който успява да се измъкне от смъртоносната захапка на алигатор и сърфист, който по чудо оцелява след нападение от голяма бяла акула.

Дискавъри ме спаси

„Дискавъри ме спаси” включва и историята на двойка, която прекарва седмица на минусови температури, преди спасителните екипи да ги открият. Зрителите ще чуят и разказа на трима рибари от Тексас, прекарали 8 дни в морето с преобърналата им се лодка. Документалният филм ще завърши с баща, който става свидетел как синът му бива затрупан жив от лавина.

Убийството на Франц Фердинанд

Специалната програма на Discovery Channel, посветена на 3-ти март, съдържа едни от любимите научно-популярни поредици на зрителите, разкриващи тайните на Първата световна война.

Убийството на Франц Фердинанд

Убийството на Франц Фердинанд

„Убийството на Франц Фердинанд” от 14:00 ч. представя повече подробности около убийството на австрийския престолонаследник Франц Фердинанд в Сараево през 1914 г., което води до най-разрушителната световна война.

Дневници от Първата световна война

Документалният филм „Дневници от Първата световна война” от 15:00 ч. представя Първата световна война, видяна през очите на тези, които са я преживяли. В програмата за пръв път се представят историите на хора от различни социални прослойки.

Програмата на Discovery Channel продължава с „Лудият уикенд на Беър Грилс и Стивън Фрай” от 20:00 ч. В документалния филм експертът по оцеляване Беър Грилс взима със себе си актьора и комик Стивън Фрай, за д се отправят на уникална експедиция до Доломити, една от най-величествените планински вериги в Европа. По време на двудневното изпитание, Стивън Фрай тества своите възможности. Телевизионният водещ се задъхва, само докато оправя багажа си, а преминаването през деретата и скалите на Доломитите едва не го отказва от експедицията. Зрителите ще видят и епичното му спускане над водопад.

Discovery Channel ще представи тези и други от любимите научно-популярни поредици и документални филми на зрителите, специално посветени на Деня на Освобождението на България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убийството на Франц Фердинанд , Лудият уикенд на Беър Грилс и Стивън Фрай , Дневници от Първата световна война , Дискавъри ме спаси