Архив VIP Brother

Динко става вожд на индианците, но си спечелва огорчението им

Добави коментар

Фънки изпуска нервите си срещу Луна след номинациите очи в очи

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще видим как Динко се превръща във вожд на индианското племе и успява да ги разочарова дълбоко, заради егоизма си. Каубои и индианци ще се опитат да обяздят див бизон, а Фънки ще си изпусне нервите срещу Луна след снощните номинации очи в очи.

Фънки изпуска нервите си срещу Луна след номинациите очи в очи

Фънки изпуска нервите си срещу Луна след номинациите очи в очи

Съквартирантите, превърнати в индианско племе от Константин и Фънки, вече трети ден са на двора, лишени от удобствата на Къщата. Тази вечер ще видим как нощите, прекарани на открито ще се окажат по-студени, отколкото са очаквали, но никой от тях не може да се погрижи за изгасващия огън.

Динко ще прояви невиждан егоизъм и бързо ще се превърне в черната овц

Динко ще прояви невиждан егоизъм и бързо ще се превърне в черната овца

Динко ще реши да се впусне самоотвержено да помага, а Big Brother ще го превърне в индианец, заради нарушение на правилата на мисията. Тази негова постъпка ще докара на ямболския бизнесмен одобрението на групата, но малко по-късно Динко ще прояви невиждан егоизъм и бързо ще се превърне в черната овца, заради което отнесе и най-много номинационни точки по време на номинациите очи в очи снощи.

Каубоите и индианците ще получат специална задача от Big Brother. Двете групи ще трябва да обяздват див бизон, а победителите ще бъдат наградени със специална привилегия. Всички с готовност ще се впуснат в нелеката задача, а смехът и забавлението ще бъдат повече от гарантирани. Дали опитните каубои ще се представят по-добре, или дивите индианци ще ги засрамят и какви ще бъдат последствията от мисията, предстои да разберем.

<form style='display: inline;'><input autocomplete='off'  data-cke-saved-name='value' name='value' width='50px' height='16px'><button type='submit'>Ok</button><button type='cancel'>No</button></form>

Каубоите и индианците ще получат специална задача от Big Brother.

След първите номинации в Big Brother: Most Wanted, които се проведоха по метода очи в очи, застрашени от изгонване са Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела и Кирил, като Big Brother служебно номинира Луна, заради неприемливо поведение на ръба на правилата. В дейли епизода довечера ще видим реакцията на Фънки след номинацията на екстравагантната певица към него. Той няма да сдържи нервите си и напрежението ще ескалира. Двамата ще си разменят множество обидни реплики и квалификации, а какво точно ще се случи ще разберем днес от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала