Актуално В програмата

Димо Алексиев, Глория Петкова, Владо Николов, Снежана Макавеева и Жени Джаферович в "Черешката на тортата"

Добави коментар

Очаквайте звездно присъствие, хляб и забавление в кулинарното шоу от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Нова порция кулинарни вълнения, домашен хляб и гарантирано забавление поднасят звездните домакини в "Черешката на тортата" следващата седмица по NOVA. В епизодите от понеделник до петък от 20.00 ч. ръкави в кухнята запретват Снежана Макавеева, Владо Николов, Евгения Джаферович, Глория Петкова и Димо Алексиев. Същевременно шеф Манчев отправя задача, към която звездните домакини подхождат с повишено внимание – всяка вечер на трапезата трябва да има домашно приготвен хляб и супа.

 

Добави описание


На кулинарната сцена в понеделник ентусиазъм, екшън и внушителна погача представя актрисата Снежана Макавеева. Звездата от новия български филм "Бензин" доказва, че владее скоростите в кухнята и приготвя първата си супа. Менюто включва още телешки ребърца с картофи, сладоледена калорийна бомба, а подаръкът за гостите е… хвърляне на боб и поглед към бъдещето.

 

Добави описание

 

Във вторник с отскок в кухнята влиза Владо Николов, който залага на прости ястия, приготвени от качествени продукти. Дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол извежда тима в "Черешката на тортата" до една незабравима вечер, в която се лее изобилие от смях и вино.


В сряда щафетата приема съпругата на футболиста и звезда от "Като две капки вода" Ваня Джаферович – Евгения. Жени готви, малката ѝ дъщеря Леа помага. Прекрасната вечеря започва с летящ старт, но на моменти добрият тон преминава границата на добрите обноски.

 

Добави описание

 

В четвъртък в кухнята се развихря извънземната стихия Глория Петкова от последния сезон на VIP Brother. Гостите със сигурност няма да останат гладни и жадни, а Глория успешно завършва мисията си и като домакин, и като пожарникар.

 

Добави описание

Кулинарният финал е на снимачната площадка на "Откраднат живот" в петък, когато домакин е звездата от сериала Димо Алексиев. Актьорът готви в хирургически одежди, но не и с хирургическа точност, като се налага по спешност да реанимира фондюто и вечерята. Може ли болницата в сериала да се превърне в кухня? Още какви изненади предстоят и кой ще е победител в шестата седмица на кулинарното шоу?

Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир