Рокади

Димитър Цонев се завръща в БНТ

0/5

Димитър Цонев се завръща в БНТЕдно от емблематичните лица на БНТ – Димитър Цонев, се завръща в ефира на националната телевизия.

От 31 март той ще е водещият на публицистичното предаване „Още от деня”, където всеки делничен ден от 18:30 часа ще дискутира горещите теми от света и България.

„Не очаквах да получа точно това предложение от БНТ, но в интерес на истината не се колебах дълго и го приех. Телевизионната си кариера в голяма степен дължа на БНТ и когато националната телевизия те покани, какъв друг избор имаш, освен да приемеш. Надявам се с екипа на „Още от деня” да надградим това, което колегите са постигнали в последната година”, заяви Димитър Цонев.

Голяма част от кариерата на Димитър Цонев е свързана с БНТ. Зрителите го познават като водещ и редактор на информационните емисии „По света и у нас”. Дългият му професионален път в националната телевизия е свързан и с двете публицистични предавания – „Петък 22” и „Тема”. А в продължение на две години той беше домакин и на популярното предаване „В неделя с…”.

Освен журналист, Димитър Цонев е автор и на 17 документални филма, сред които „Професия полицай“, „Избори по американски“, „Туризмът в САЩ“ и други. Познат е с участията си в българското кино с филмите „Таралежите се раждат без бодли” и „Записки по българските въстания”.

Още за Димитър Цонев, Още от деня

18:20
30.03.2020
Още от деня -
18:20
30.03.2020
Още от деня - коментарно предаване
00:30
31.03.2020
Още от деня - коментарно предаване

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Димитър Цонев се завръща в БНТ (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg