Актуално В програмата

ДИКOFF, сезон II, епизод 8

Добави коментар

На 2 ноември, събота от 16:00 в ДИКOFF ще видите Кондьо, Петьо Блъсков, Миролюба Бенатова, Вальо Бореца и Игнат Канев

На 2 ноември, събота от 16:00 в ДИКOFF ще видите Кондьо, Петьо Блъсков, Миролюба Бенатова, Вальо Бореца и Игнат Канев

Една легенда се завръща. Кондю Стефанов Савов, по-известен като Кондьо, със спомени от зората на поп-фолка и от годините прекарани зад решетките. Докара ли го до катарзис, повярва ли в Бог и разкая ли се? Изпълнителят на „Доко, доко” вече пее друга песен: „Колко пъти съм затъвал в грехове и дългове,/ колко пъти съм се псувал не, не питай, не./ Мен живота ме остави да се блъскам, да боли,/ но по-силен ме направи, а не ме уби.” Как се променя житейска философия?

Седмицата няма да мине без гражданския контрол на Стажанта. Вълненията в парламента – извън пленарната зала и само в ДИКOFF. Комисия за „калинките”, спорове за мораториума, борба за кворум – кой ли ще е гвоздеят на депутатската програма този път?

Що е то поръчкова журналистика и вирее ли добре на местна почва? Разговор-дискусия с издателя и дългогодишен журналист – Петьо Блъсков. Има ли утвърдени стандарти в тази професия, които не бива да се пренебрегват, или гъвкавостта на медиите е като на опитен цирков играч? Борбата за „свободно слово” е безмилостно жестока.

Миролюба Бенатова с авторски поглед към студентската окупация на Софийския университет и ексклузивни кадри от коридорите на Алма Матер. Какви са новите млади и какво остана скрито за повечето камери? Впечатления от първа ръка.

ЕКСКЛУЗИВНО. Соченият за килър №1– Валентин Янев-Бореца, дава първото си пространно телевизионно интервю, в което разкрива всички съмнения, клюки и случайни съвпадения около задържането си и разказва някои важни неща за родния ъндърграунд. Вината е негова, докато не докаже противното, но нека и прокуратурата да гледа.

Само в ДИКOFF: милионерът Игнат Канев в искрен разговор за успяването и преуспяването. Как едно обикновено българско момче от русенското село Горно Абланово се превръща в крупен бизнесмен от световна величина? Канадският магнат от български произход в специално интервю след осъществяването на поредното благородно дело.

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис
ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ДИКOFF

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич падат от екран

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

Предаването "Дикoff" започва по Нова ТВ за 3-ти поред път

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров