В програмата

Дидо от D2 влиза отново в битка за оцеляване във „Фермата: Съединение”

0/5

Дидо от D2 влиза отново в битка за оцеляване във „Фермата: Съединение”

Близо две седмици преди финала на четвърти сезон на „Фермата“ на арената за дуели своето място в шоуто ще защитават емигрантът във Франция – Симеон и един от популярните участниците в шоуто - вокалистът на група D2 - Дидо. Симеон е фермерът с четири и най-много участия и победи в дуели в този сезон на риалитито, а за Дидо това ще е втора битка на арената. Въпреки че той успя да елиминира интелектуалеца Александър Масларов, музикантът загуби четири поред битки за имунитет, заради което е смятан за един от по-слабо подготвените играчи. По време на церемонията за избор на втори дуелист вокалистът на D2 призна, че се радва, че е вторият, за да подреди битките в своя полза.

 

Добави описание

 

Водещите Иван и Андрей официално съобщиха, че финалисти в четвърти сезон на „Фермата“ ще бъдат четирима души – двама мъже и две жени. Първата двойка мъж и жена ще бъде определена чрез гласуване от напусналите вече фермери, а другите двама ще заслужат местата си на финала чрез победа в дуели в последната седмица.

 

Добави описание

 

Сред останалите в стопанството десетима фермери вече се оформят фаворити за големия финал. Една от тях е 25-годишната учителка от Пазарджик - Александра, която тази седмица събра най-голяма подкрепа, както от участниците, така и от специалните гости от миналия сезон на шоуто -  волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев. Тяхната мисия в стопанството бе да наградят най-достойния фермер с  амулет за имунитет от един елиминационен дуел. Единодушното им решение бе да дадат амулета на Александра, което й дава сериозно предимство пред останалите участници в седмиците преди големия финал.

 

Добави описание

 

След като вече три месеца участниците във „Фермата“ преживяват основно с базови храни, тази седмица трима от тях получиха възможността да се насладят на невероятни кулинарни шедьоври. Лесовъдката Милена, филоложката Александра и помакът Нури опитаха четиристепенно меню, дело на вещите кулинари от „Men in the kitchen“ - Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев – участници от последния сезон на Мasterchef. Фермерите се насладиха на храна, достойна за 5-звезден ресторант, след като отборът им стана победител в тазседмичния исторически куиз.

Още за Фермата

03:20
27.03.2019
Живите мъртви - втори сезон Хванати в капан, Рик, Хършел и Глен се борят за оцелявате срещу нови врагове - живи и мъртви. Шейн открива, че Лори е в опасност на пътя и е твърдо решен да я върне обратно във фермата. - драма
21:05
28.03.2019
В града витае убийство: Светицата и грешникът (Murder Comes to Town: The Sinner and The Saint) Любимата учителка Маргарет Джак Слигър е убита във фермата си, а доказателствата са малко. Дали детективите ще намерят убиеца?
20:30
31.03.2019
Търсачи на съкровища в пустинята - Австралия, документална поредица, 2016 г. - Найджъл се завръща в Нортъм, за да представи Норм на Бърт и Анджи от фермата за шамфъстък. Има и друга причина Найджъл да доведе Норм - годишната надпревара с класически автомо

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg