В програмата

Дичо: "Всеки образ в "Като две капки вода" ми е дал нещо специално"

0/5

Дичо: "Всеки образ в "Като две капки вода" ми е дал нещо специално"

„Един образ изисква много работа и много труд. Като малък харесвах Felicita на Ал Бано и Ромина Пауър – някои хитове остават просто закодирани в човека. Фънки танцуваше, а дуетната ми поовинка беше страхотна!“, сподели ентусиазма след победата в единадесетата нощ на имитациите Дичо.

 

В студиото на "Събуди се" рок изпълнителят разказа подробности от подготовката с образа, в който му партнираше и победителката от пети сезон Миахела Маринова.

 

„Силвия Кацарова беше един от трудните ми образи – благодарен съм на самата Силвия, което дойде и пя с мен и Етиен на бекстейджа преди излизането ми. Всеки образ ми е дал нещо – за музикантите е изключително полезно да минат през различни стилове“, разказа Дичо.

 

За всеобща изненада певецът призна, че близките до него образи като Лени Кравиц и Боно, не са били толкова сполучиливи колкото Сашо Роман и Ал Бано, именно заради приликата до собствения му стил. 


На полуфинала на шоуто на 20 май Мария Илиева ще се впусне в двоен образ с Каризма, а Петя Буюклиева ще премери глас в образа на Арета Франклин. ТИТА ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се присъедини към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на свой ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските образа с M People.

 

Не пропускайте „Като две капки вода“ на 20 май от 20:00ч. по NOVA.
 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg