Актуално Други

„Дяволското гърло“ и “Господин Х и морето” с гала премиера на голям екран

Добави коментар

„Дяволското гърло“ и “Господин Х и морето” ще направят своите премиери едновременно в ефира на телевизията и на голям екран в киносалоните.

 „Дяволското гърло“ и “Господин Х и морето” ще направят своите премиери едновременно в ефира на телевизията и на голям екран в киносалоните. На 28 февруари криминалната драма „Дяволското гърло“ ще излъчи първи епизод и ще се срещне с публиката в Синема Сити в мол Парадайз, а ден по-късно - на 1 март ще бъде показан и първият епизод от криминалната комедия „Господин Х и морето“.

 

 

Добави описание

 

„Срещата с публиката е изключително емоционална за нас. Премиерите на голям екран ни дават възможност не само да представим качеството на заснемане в мащаб, но и да видим реакцията на зрителите, чието одобрение е най-важният критерий за добре свършена работа. “Дяволското гърло” се различава от всичко правено до момента у нас, а на зрителите им предстои да се уверят, че продукцията е на световно ниво във всяко едно отношение”, споделя продуцентът Евтим Милошев. 

 

„По време на медийната прожекция на „Господин Х и морето“ за първи път видяхме реакцията на по-широк кръг зрители – всички се смееха и усетиха духа на сериала. Очаквам на премиерата да е същото - хората да се забавляват и разбира се, да се запознаят на живо с актьорите“, коментира Димитър Гочев, продуцент на сериала.


Не пропускайте премиерите на най-новите български сериали „Дяволското гърло“ на 28 февруари и “Господин Х и морето” на 1 март  – на голям екран и в ефира на NOVA.
                                                                                                        

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло , Господин Х и морето

​Дългоочакваното продължение на сериала „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN!

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита тази вечер по NOVA

Прокурорът Чанов застава пред детектор на лъжата в „Дяволското гърло“