Актуално Други

ДесиСлава и Михаела Маринова допълват звездния каст на „Като две капки вода“

Добави коментар

ДесиСлава: „Пет години чаках да ме поканят в това шоу!“

ДесиСлава и Михаела Маринова ще допълват с глас, чар и професионализъм новия сезон на „Като две капки вода“, който започва от следващия понеделник в 20.00 ч. по NOVA. По време на медийно събитие актьорът и бъдещ участник в шоуто – Башар Рахал, представи двете дами, които оставиха публиката да отгатва появата им по глас и силует. „Пет години чаках да ме поканят в това шоу! Приятелите ми казват, че имам имитаторски талант, който се надявам да ми помогне в преобразяванията. Притеснението ми идва от ролята на хореографията“, разказа ДесиСлава. Талантът на X Factor – Михаела Маринова, не скри вълнението си от предстоящото шоу. „Щастлива съм, че отново ще работя с този професионален екип. Участието ми ще ме научи да бъда още по-дисциплинирана и още по-добър артист“, сподели носителката на наградите на БГ Радио за дебют, песен и видео.

 

„Качествата, които трябва да притежава един артист в шоуто за преобразявания са комплексни. Не всеки би издържал 4-часов грим, репетиции с вокални педагози, хореографи и изучаване на нов образ в рамките на седмица“, издаде продуцентът на „Като две капки вода“. Като пример Халваджиян посочи Башар Рахал. „Той е бил на сцената на Бродуей, има и изключително разнообразен опит в киното. Това е духът на участниците в шоуто!“, разказа той.

 

По време на предстоящия пети сезон, който стартира следващия понеделник, 27 февруари, от 20:00 ч. в ефира на NOVA, феновете ще имат възможността да подкрепят своите фаворити по-усилено от всякога. „Таза година „предизборно“ цената на sms-ите за гласуване ще бъде 4 пъти по-ниска от досегашната. От 1, 20 лв. всеки зрител ще може да подкрепя своя фаворит на цена от 0,30 лв.“, обяви Маги допълвайки, че след родината на формата – Испания, България е на една от първите позиции по гледаемост сред световните му вариации. Успехът до голяма степен се дължи на новаторския подход и запомнящите се водещи.


Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 27 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“