Актуално В програмата

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Добави коментар

Благой Георгиев и половинката му Христина – всичко наред ли е между тях?

На 10-ти май „Поверително от NL” ще разкаже истинската история на една актриса, модел и майка, която зад красивата фасада на живота си крие множество драми, раздели и болка. Деси Зидарова за първи път пред телевизионна камера искрено, открито и лично.

Само по TV7, точно в 22:30, бившата половинка на Михаил Младжов - за брака, изневерите, семейството и кое е истинското богатство в живота пред гост-водещия Фики Стораро.

гост-водещия Фики Стораро

„С Михаил Младжов сме в перфектни отношения. Разводът не е най-важното нещо, както и сватбата. Ако двама души искат да живеят заедно нищо не може да ги спре” – споделя Деси пред един от най-желаните ергени и допълва:

„Жълтата преса много повлия в нашите отношения. Особено една журналистка, която е влюбена в Мишо. Чувствам се очернена и имам намерение да съдя журналистката.”

Актрисата отхвърли разпространеното мнение, че риалити звездата Бориса Тютюнджиева е причината за раздялата между Зидарова и съпругът й. Въпреки многото трудности, през които е преминала, Деси разкрива, че все още вярва в истинската любов, но за сега е избрала да бъде сама, без да се чувства самотна. Тя е категорична, че много трудно допуска някого до сърцето си и ако срещне подходящия човек едва ли би встъпила в брак отново. Не толкова крайна е моделката по въпроса за децата.

„Те са най-истинското нещо”, споделя тя и допълва: “Бих родила още едно дете. В крайна сметка, каквото и да правим го правим за децата.”

Благой Георгиев

Верните папараци на Николета Лозанова се възползваха от контузията  на Благой Георгиев, принудила го да удължи ваканцията си, за да се уверят, че подновената му връзка с поп-фолк звездата Лиана е само слух. Папарашката камера ще покаже футболиста на Перм като недисциплиниран шофьор и истински суетен мъж.

Христина

В мрежите на преследвачите попада и нежната половинка на Джийзъса – Христина. Докато таткото дава пространни интервюта, младата майка е посветена изцяло на децата си.

Добави описание

Какво е ежедневието на популярната двойка и каква е причината докато Христина се грижи за Давид и Йоана, Джийзъса да препуска по околовръстното на София, ще разкрие горещият телевизионен таблоид в събота вечер.

Обективите на папарците тази седмица строго следят дали най-известните майки в държавата са най-добрият пример за децата си. Докато фолк-дивата Галена е неотлъчно до сина си Стефчо, Теодора Духовникова е в компанията на дъщеря си, но не на уроци по пеене, а на чаша вино.

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Двойка страстни пушачи и готвачи - Мария Игнатова и Димитър Рачков не успяха да се скрият от обектива на папарашката камера. Най-коментираният телевизионен таблоид опровергава слуховете за раздяла между водещата и актьора. Папараците проследяват и двамата, доказвайки, че живеят под един покрив. Има ли проблеми между Рачков и Мария и от какво естество ще покаже „Поверително от NL” тази събота.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Деси Зидарова

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров

Камелия: „Не харесвам Преслава”