В програмата

Деси Стоянова и Сашо Кадиев водят разделени, но все пак заедно „Преди обед“ от понеделник

0/5

Деси Стоянова и Сашо Кадиев водят разделени, но все пак заедно „Преди обед“ от понеделник

В продължение на превантивните мерки, предприети от bTV Media Group срещу COVID-19, от понеделник водещите на „Преди обед“ Десислава Стоянова и Александър Кадиев, както и целият екип на предаването, формират два независими отбора, по подобие на колегите си от нюзрума на bTV. Екипите ще работят на ротационен принцип и ще се подкрепят пълноценно от студиото и от вкъщи.

 

От 30 март Деси Стоянова ще е на първата линия в студиото на „Преди обед“ с разнообразни теми и гости. Екранната ѝ половинка също няма да остане далеч от зрителите, а ще разкрие пред тях „Дневниците на Сашо“, в които ще стане ясно какво е да си изолиран в Кокаляне, с майка, жена, дете и 5 кучета.

 

Специално за всички пред малкия екран, екипът на „Преди обед“ подготвя любопитни включвания от Токио, Ню Йорк, Цюрих, Лондон и Рим, с лични истории, белязани от Covid-19.

 

Няма да липсват и атрактивни предложения за свободното време: тренировки за тонус; рецепти за начинаещи мастършефове; занимания за деца и родители; уроци по медитация и много музика за добро настроение.

 

Във времето преди обед зрителите ще могат да „гостуват“ и в домовете на обичани популярни личности, за да надникнат и в тяхното променено ежедневие.
 

Още за Преди обед

02:30
06.08.2020
Преди обед
09:30
06.08.2020
Преди обед /най-доброто/ - токшоу
02:30
07.08.2020
Преди обед

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg