В програмата

Деси Бакърджиева: „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ изследва катаклизмите в човека и последствията от тях“

0/5

Деси Бакърджиева: „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ изследва катаклизмите в човека и последствията от тях“

„В шести сезон на „Откраднат живот“ се изследват характерите и случаите, в които преживяваме вътрешен катаклизъм, за да стигнем до гнева. За Лора Хинова вътрешната борба ще започне, когато балансът между работа и личен живот се окаже напълно разрушен“, загатна актрисата Деси Бакърджиев в рубриката на БГ Радио "Петък отива на БГ кино .

 

Завръщането след лятото на специалната рубрика беше повод водещите на Стартер – Симо и Богдана, да нахлуят на снимачната площадка на хитовия български медицински сериал и да уловят един от актьорите за свой първи гост този петък. Осен радио водещи се оказа, че те са и фенове на сериала, а дали ще ги видим като част от звездния каст, макар и с епизодична роля в този сезон на хитовата продукция – предстои да разберем.

 

Добави описание

 

„Знам, че е нескромно, но отговорно искам да заявя, че когато човек учи термини в продължение на две години и половина, той научава някои неща. От разясняването на термини придобиваш много добра обща култура в областта. В България има лекари на световно ниво!“, допълни чаровната Деси.

 

Тя сподели, че работният процес с консултантите е изключително конструктивен – освен детайлните напътствия, които получават, понякога заедно разглеждат дори и снимки от съответната операция в реален вариант.

 

Добави описание

 

Важно е да не забравяме какво и до колко може да бъде предадено в ефир – да не забравяме, че имаме и детска аудитория. Благодаря на консултантите, които успяват да съчетаят важните моменти с разбирането, че те се прилагат в творчески процес.“


Какво ще се случи с д-р Хинова и доцент Мазов и как ще се развият отношенията на останалите лекари в МБАЛ „Св. Кирил“ ще научите в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg