Други

Десетият сезон на “Живите мъртви” без финал

0/5

Десетият сезон на “Живите мъртви” без финал

С по-малко от три седмици до планирания финален епизод на десети сезон 10 на “Живите мъртви”, AMC съобщи в към акаунта на хитовото шоу в Twitter, че поради опасения от глобалната пандемия на коронавирус, постпродукцията на финала на сезона не може да бъде завършен. Следователно сезонът ще трябва да завърши по-рано от заплануваното, финалът да бъде излъчен на по-късна дата.

 

„Текущите събития за съжаление направиха невъзможно завършването на постпродукцията на финала на десетият сезон на “Живите мъртви”, така че текущият сезон ще приключи с 15-ия си епизод на 5 април. Планираният финал ще се появи като специален епизод по-късно през годината."

 

Добави описание


Новият спим-оф на сериала The Walking Dead: World Beyond, който трябваше да направи своята премиера в САЩ на 12 април, също се отменя.


В допълнение към спирането на производството на телевизионни сериали и филми, отлагането на премиерите на кино филми стана обичайно през последните няколко седмици. Почти всеки голям филм, който излиза през началото на лятото е отложен. Вчера Warner Bros. обяви отлагането на “Жената-чудо 1984”. Първоначално планиран за юни, сега филмът ще излезе през август, при условие че коронавирусът е под контрол дотогава.

Още за Живите мъртви

11:00
20.08.2020
Да поговорим за звездите - Робърт Къркман и Живите мъртви - Нийл деГрас Тайсън представя интервюто си с Робърт Къркман, създател на комикса Живите мъртви, който се превръща в популярен телевизионен сериал. Мийв Хигинс и антропологът Джефри Манц обсъждат з

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg