В програмата

“Денят започва” по БНТ1 вече в 06:00 часа

0/5

“Денят започва” по БНТ1 вече в 06:00 часа
“Денят започва” по БНТ1 вече в 06:00 часа

С нов начален час ще започва сутрешният блок на БНТ1 “Денят започва” от понеделник /6 януари/.

Водещите Ася Методиева и Росен Цветков вече ще будят зрителите половин час по-рано от обичайното – точно в 06:00 часа всяка делнична сутрин.

Екипът на Денят започва ще предложи и нова формула за сутрешно предаване – с повече актуална информация и новини за активните и работещи хора, интересни истории и много преки включвания от най-интересните места в България. С помощта на репортерите, зрителите ще могат да участват на живо, споделяйки мнение по важни теми или задавайки наболели въпроси. Запазва се връзката с тях чрез страниците на предаването във Фейсбук и Туитър.

В Денят започвазрителите ще продължат да виждат актуалните политически и социални теми с най-интересните гости и репортажи.

“Сутрешният блок не спира да се развива и промяната вече се забелязва както от аудиторията, така и от рекламодателите. За разлика от конкурентите ни, ние избрахме да наложим нови млади водещи и да предложим на зрителите динамичен, информативен и любопитен старт на деня, без тежки дискусии и интервюта. Предстои ни да наложим този модел”, обясни директорът на Дирекция “Информация” в БНТ1 Даниел Чипев.

Още за Денят започва

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg