Архив Dancing Stars

Денди влиза в Dancing Stars като рокер

Добави коментар

С максималните 40 точки за страстното си танго Михаела Филева и Светльо грабнаха втора победа в шоуто

С максималните 40 точки за страстното си танго Михаела Филева и Светльо грабнаха втора победа в шоуто

Ексцентричният писател Денди ще покаже пасо добле на зрителите на Нова – четвъртък, от 20.00 часа, но не, както сме свикнали да го виждаме – с изискан костюм, а с рокерски дрехи. Той се впуска в новото за него предизвикателство Dancing Stars, като заедно с Петя ще покаже завидни умения на дансинга. Денди се включва в „Седмицата на любовта” с един от най-страстните танци.

„Много обичам да танцувам, да импровизирам, но трудно позволявам някой да ми определя стъпките”, коментира той. Петя похвали своя партньор и обеща, че ще му даде свобода за изява.

Дали ще отива на Денди рокерското облекло и страстните танци, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

Михаела Филева и Свтельo

Миналата вечер, посветена изцяло на страстната и изпепеляваща любов, претворена в танц, Михаела Филева и Свтельo отново грабнаха признанието на журито и бяха оценени най-високо.

„Аржентинското танго е създадено за теб – имаше страсти, контрасти, огън и лед” – каза Илиана Раева на Михаела и определи изпълнението им като перфектно. Галена Великова допълни, че тангото им е било извънземно и всеки член на журито единодушно гласува с по 10 точки. Така Михаела Филева и Светльо са първата двойка в този сезон на Dancing Stars, която събира максималните 40 точки.

Сани Жекова

След няколко дребни грешки и малко по-тежките думи на Галена Великова, олимпийската шампионка Сани Жекова трудно сдържаше сълзите си.

Ути Бъчваров

За невероятно смелия Ути Бъчваров тежки думи от журито нямаше, само поредната порция похвали за перфектното изпълнение, макар и със счупена ръка.

Нели Атанасова,

Сълзи се появиха и в очите на Нели Атанасова, гледайки записа с наставленията на любима си треньорка Нешка Робева. Именно тя я запознава с първата ѝ голяма любов – худижествената гимнастика.

Нана

Емоционалните изблици не подминаха и Нана, която сподели, че тази вечер е съвсем сама в шоуто, защото и съпругът и синът ѝ не са успели да дойдат.

Мариан Кюрпанов

Мариан Кюрпанов пък сподели, че любовта му към танците го е подтикнала да танцува с табла на репетициите, за да придобие по-голяма грациозност.

Мика и Тодор

Дарин и Ани

Елена и Деян

Венци и Ралица

Алебена и Петьо

Антон и Дорина

Дали любовта ще спаси някой от елиминации, ще разберем в четвъртък, от 20.00 часа по Нова. Какво още ще разкрият за своя емоционален, любовен и душевен свят звездите на Dancing Stars 2014, ще разберем във втората вечер от Седмицата на любовта, в четвъртък, 27-и март, от 20 ч. само по Нова.

Dancing Stars 2014 – елиминации, утре от 20.00 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV