Какво ще се случи...

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш – популярни дори в Ню Йорк

0/5

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш
Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш

В реалния живот тези ролите на Джагдиш и Ананди се оказват ключови за актьорите – Авика Гор и Авинаш Мукхерджи. И двамата се превръщат в истински звезди както в страната си, така и в чужбина – печелят множество награди, не пропускат да се изявят в света на модата и дори предизвикват сериозен интерес в Ню Йорк.

Дете-чудо – така започват да наричат Авика Гор след превъплъщението й в образа на 8-годишната Ананди. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други. В момента Авика участва в някои от най-нашумелите индийски сериали, както и в най-касовите филми на Боливуд. Любопитно около 17-годишната днес звезда е, че като дете участва и в няколко модни шоута, а през 2007 година печели Best Model Award на Седмицата на модата в Лакми. 

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш

С опит в света на модата е и екранният й партньор Авинаш Мукхерджи в ролята на малкия Джагдиш. Въпреки изявите си като рекламно лице на различни марки обаче, истинската му страст се оказва актьорството – когато за първи път застава пред камерите, той е само на 6 години. Първата роля за малкия Авинаш се оказва едно от най-сериозните му предизвикателства – той трябва да изиграе мюсюлманско момче и да говори на езика урду, който въобще не познава. Като истински професионалист обаче успява да се справи блестящо.

Талантът му се разкрива с пълна сила именно в сериала „Малката булка” – за ролята той е избран след кастинг между 12 момчета, някои от които доста по-известни и опитни актьори. Именно превъплъщаването му в образа на Джагдиш се оказва истински трамплин за актьорското му израстване – за ролята си в поредицата е отличен с приза за новоизгряваща звезда на индийските телевизионни награди през 2009 година, хората започват да го спират по улицата, за да му искат автографи, и дори се появява клуб на почитателите му.

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш

Като истински звезди посрещат Авика и Авинаш и в Ню Йорк преди няколко години, където са поканени за старта на телевизионния канал Aap Ka Colours. И двамата остават изключително учудени от факта, че мнозина ги разпознават и дори ги спират за автограф по улиците. Освен със звездното си посрещане, Авика и Авинаш запомнят посещението си в Голямата ябълка и с още нещо – именно в Ню Йорк за първи път виждат сняг на живо.

Тройна доза от премиерния индийски сериал „Малката булка” ще предложи Нова за верните почитатели на поредицата – от тази седмица, всеки делничен ден три поредни епизода – от 13.30 до 15.00 ч., ще правят зрителите свидетели на историята между малките Джагдиш и Ананди, принудени от традицията да сключат брак само когато са на 8 години.

Как ще продължи историята им на малкия екран обаче, зрителите на Нова ще могат да следят всеки делничен ден, вече в три поредни епизода, от 13.30 ч. до 15.00 ч.

„Малката булка” – всеки делничен ден от 13.30 ч. по Нова

Още за Малката булка

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg