Актуално В програмата

Дъщерята на Глория разплака Иван Лечев в „Гласът на България“

Добави коментар

С голяма изненада стартира вторият епизод на „Гласът на България“. Красивата и талантлива дъщеря на фолк легендата Глория – Симона, изпя впечатляващо легендарното парче „Евкалиптова гора“

С голяма изненада стартира вторият епизод на „Гласът на България“. Красивата и талантлива дъщеря на фолк легендата Глория – Симона, изпя впечатляващо легендарното парче „Евкалиптова гора“ и успя да разчувства ветерана сред менторите – Иван Лечев пред погледите на над 1 500 000 зрители. За първи път по време на кастингите на тъмно, опитният музикант се разплака от вълнение и заяви, че толкова развълнуван не е бил досега. „Всички ще загубят, ако не станеш певица. Господ ти е дал ужасно много талант“, отсече рокаджията. Именно него Симона посочи за ментор, с което изненада всички, които смятаха, че най-логичният избор за нея е Камелия.

 

Добави описание


Талантливо момче от ромски произход предизвика първия сериозен конфликт сред менторите в „Гласът на България“. Графа нападна Поли Генова с обвинението, че не е искрена в коментара си за представянето на 16-годишния Мишо Мишев. „Това е голяма обида за мен! Не става дума за нас двамата, а за това младо момче“, ядосана коментира Поли, която дори се разплака, след като участникът избра Графа за свой треньор. Като истински джентълмен Графа бързо потуши конфликта и се извини за грубостта си. Ябълката на раздора между двамата ментори всъщност е уникален млад талант от Сливен, който учи поп и джаз пеене в Стара Загора и трогна публиката с личната си история. Още в първите секунди от изпълнението му на хитово парче на Джон Леджънд “All Of Me“ в превъзбудата си Графа натисна червения бутон с крак, а Камелия дори му каза: „Обичам те!“ и допълни, че е чакала този глас много време. 

 

Добави описание


Ексцентричната Лени от София е още един от супер талантите с потенциал да стигнат до финала на шоуто. 17-годишната софиянка с цикламена коса бе определена като „музикално цунами“ от треньорите, а щом я видя, Поли Генова веднага призна, че я познава, но изобщо не е подозирала, че пее. Въпреки това Милена Цанова изненадващо предпочете отбора на Камелия, а не този на Поли.


Появата на още един млад талант - 14-годишната Яна Сабанова, нажежи отношенията сред менторите на „Гласът на България“ и предизвика конспиративната теория, че Иван Лечев и Графа са се съюзили срещу нежната половина от треньорите. С необичайно отработеното звучене на гласа си, тийнейджърката, която пее едва от няколко години, успя да развълнува един от най-критичните ментори, който ѝ обеща музикална кариера. „Имаш разпознаваем глас, ако хората те чуят по радиото веднага ще те запомнят – ако дойдеш в моя отбор можем да сътворим чудеса“, коментира Графа, който успя да я спечели в отбора си, не без подкрепата на Иван Лечев, който открито агитираше Яна да избере Графа. Ученичката от италианския лицей, която плени публиката с красотата и таланта си, продължава напред в „Гласът на България“, където конкуренцията се очертава да е безмилостна.

 

Добави описание


След сензацията, с която завърши първи епизод на „Гласът на България” миналата седмица /изпълнението на Никола Константинов/, втори епизод на шоуто на 5 март приключи с изненадващото събиране на трагично разделено семейство. Бесарабската българка Мария Димитрова разчувства зрителите с личната си история и спечели одобрението и на треньорите със собствена интерпретация на песента „Камино“ на Лили Иванова. Трогната от реакцията на менторите, Мария не успя да овладее емоциите си и се разплака на сцената, а Камелия призна, че самата тя е била много емоционална в началото на кариерата си и това ѝ е донесло много провали. „Мисля, че мога да ти помогна да овладееш тази емоционалност, защото талант имаш“. С тези думи Камелия спечели Мария в своя отбор. След изявата ѝ на сцената още една голяма мечта на Мария се сбъдна - зад кулисите, екипът на шоуто бе организирал среща с майка ѝ и баща й, които са дошли в София да подкрепят дъщеря си. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"