Актуално В програмата

DARA завоюва поредна победа в „Като две капки вода“

Добави коментар

DARA завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ с образа на Елица и живите ритми на песента „Вода“.

 DARA завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ с образа на Елица и живите ритми на песента „Вода“.

 

„Занимавала си се с толкова много детайли в дуета на Елица и Стунджи, че си успяла дори да преброиш ритъма на чинелите. Беше брилянтна!“, категорчино заяви Хилда, която разкри, че е завършила ударни инструменти.


Евъргийна на британските легенди Smokey прозвуча в изпълнение на Димитър Маринов, който влезе в образа на вокала Крис Норман. За изпълнението си популярният актьор добави и акомпанимента на китарата. Емблемата на хардрока – Стивън Тайлър от Аеросмит беше новото предизвикателсвто за Маги Джанаварова, която успя да пресъздаде някои от най-характерните движения на световния музикант. „Стивън гори на сцената, а ти успя да пресъздадеш това настроение!“, категоричен беше най-запаления фен на рок музиката в журито – Фънки, който поздрави Маги Джанаварова.

 

За първи път на сцената на „Катод две капки вода“ прозвуча песен на Хилда Казасян и Тодор Колев. В двата образа влезе Фики, който улови мекотата на примата на джаза и тембъра на Тодор Колев. Минути преди изпълнението му прозвуча архив на радио запис с думите на Хилда Казасян и самия Тодор Колев, които споделиха детайли за песента. „Това, което съм имала възможност да преживея, е една приказка. Благодарна съм за възможността да се срещна с всички тези хора“, разказа развълнувана Хилда. Анди отведе публиката право към морето с хита на Стефан Вълдобрев „По-полека“, а ТОТО се доближи до своето амплоа с образа на най-продавания рапър в историята – Eminem, и рими, разпростиращи се на четири страници текст.

 

С червен костюм провкативната Луна влезе в образа на поп звездата Майли Сайръс. „Изпитвам огромно вълнение и нямам представа как ще се сдържа да не затанцувам. Чухме се със Славка Калчева, която ми даде насоки“, сподели Galia, която поведе в дълго хоро участниците в шоуто заедно с Funky Monkeys. С народно пеене и образа на AZIS, JJ показа нова страна на своя вокален талант.  


Следващата седмица, когато предстои полуфинала на осмия сезон на най-популярното шоу за преобразявания у нас, „Като две капки вода“ ще отбележи своя юбилеен 100-ен лайв в ефира на NOVA. Предаването е подготвило специална изненада за най-ревностните феновете на предаването, като един от тях ще има възможността да спечели тематичен подарък.

 

За предстоящия полуфинал на шоуто Бутонът на късмета донесе на Луна образа на Ани Павлова, а Galia ще избира между Джон Траволта или Оливия Нютънджон. Анди ще изпълни една от вечните балади на Брайън Адамс, а Маги Джанаварова ще запее „Притули се планината“ на Стефка Съботинова. Димитър Маринов ще се изправи пред гласа на Борис Христов, а Фики ще запее един от вечните песни на Васил Найденов. Лиричният глас на Ричард Маркс ще бъде новото предизвикателство за JJ, а ТОТО ще запее за първи път арабски ритми с Хусами Аласими. Победителят за вечерта DARA ще скочи в нов дует с Лейди Гага и Брадли Купър.    

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Световната звезда Ал Бано предизвика истински фурор в „Като две капки вода“

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“