Актуално Други

DARA влиза в „Ние, нашите и вашите“

Добави коментар

Поп сензацията DARA ще бъде гост-звезда в предстоящите епизоди на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“.

Поп сензацията DARA ще бъде гост-звезда в предстоящите епизоди на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“. Месец след премиерата на новия ѝ сингъл „Родена такава“, който вече има над 4 милиона гледания онлайн, тя ще участва в сериала като себе си, а поводът ще бъде изненада на училищния концерт, за който се готви и Ека. По време на участието си в телевизионната продукция, DARA ще изпее най-излъчваната българска песен за 2016 година - „К‘во не чу“, а снимачният ден с нея, този четвъртък в Paradise Center, е отворен за всички фенове на сериала и на младата звезда.

 

„Всички желаещи да видят как се снима сериал или искат да чуят изпълнението на DARA на живо са добре дошли“, споделя Димитър Гочев, продуцент и режисьор.

 

„Освен с музика, винаги съм мечтала да се занимавам и с актьорско майсторство и много се радвам, че ще участвам в сериала. Следя го от самото начало и нямам търпение да се срещна с актьорите и феновете на снимачната площадка“, разказва DARA.


Тази седмица в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ ще видим промененото отношения на Христо към Иво заради теста, Зорко ще се притесни заради откриването на нова кръчма в квартала, Деси ще стане гадже с Кристиян, Ека ще срещне Мартин, Лили ще замине за Лондон, а баба Марго ще натрови всички с гъбена супа.


Какво ще се случи с кръчмата на Зорко? Как ще реагира Мартин когато разбере, че Деси е гадже с Кристиян? Кои от семейство Иванови ще се натровят с гъбите на баба Марко, ще разберем в новите епизоди на „Ние, нашите и вашите“ – сряда и четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ние, нашите и вашите

Приключиха снимките на „Ние, нашите и вашите“

Онлайн сензацията Мона разрешава тийн проблеми в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Георги Мамалев със загадъчна роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Водещата Джуджи с роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA

Христо Мутафчиев със специална роля в „Ние, нашите и вашите“ по NOVA