Актуално Други

DARA спечели жури и зрители с ритъма на Tarkan

1 коментар

Образът на световноизвестния турски изпълнител Tarkan изпрати DARA на първо място в четвртия лайв на „Като две капки вода“.

Образът на световноизвестния турски изпълнител Tarkan изпрати DARA на първо място в четвртия лайв на „Като две капки вода“.

„Ти беше Tarkan на тази сцена! Адмирации за педагозите – пеенето и закачките с дамите бяха страхотни!“, коментира Юлиан Вергов по повод откриващото изпълнение, което донесе и победа на певицата. 

 

Добави описание


Високи вокали, трудни имитации и противоположни мнения сред журито създадоха поредния забавен и динамичен лайв на неповторимото шоу.

 

Добави описание

 

„Питър Сетера е един от изпълнителите в световния бизнес с най-висок глас - има много характерни движения и стегната захапка, за които не трябва да забравям“, сподели развълнуваният JJ, мунити преди да скочи в 82-а година и хита на Chicago – Hard to say I’m sorry.

 

Добави описание

 

Лъчезрната Маги Джанаварова се превърна в R&B явлението Beyonce, изправяйки Хилда и Фънки в сериозен спор за актьорската ѝ игра.

 

Добави описание

 

“Справи се страхотно – най-важното е да имаш повече увереност!“, заяви Юлиан Вергов, който възвърна баланса в журиращото трио.

 

Добави описание

 

„Не съм спал от дни, за да мога да възпроизведа на сцената гласа й“, заяви Фики, който се превъплъти в „перлата на Тракия“ – певицата Недялка Керанова, под акомпанимента на акордеон и синтезатор.

 

Добави описание

 

„Освен че и двете с Анелия сме били в дует с Миро, споделяме едни гримьори и фриьори – така се запознахме на времето“, издаде Галя по повод преобразяването в поп-фолк звездата и хита ѝ „Погледни ме в очите“.  

 

Добави описание

 

Романтика и нежност прозвучаха в изпълнението на Анди като Краля на рока – Елвис Пресли. Младият актьор пренесе зрителите в един специален моменти от музикалната история и получи оценката „Феноменално!“. 

 

Добави описание

 

Въпреки притесненията за лекотата на Zucchero, Тото направи истинско шоу в залата, предизвиквайки дори и продуцента на шоуто да затанцува под звуците на Baila Morena. Луна пресъздаде една от вечните балади на Емил Димитров, с когото е имала възможност да общува до последните му дни. С бутилка отрова и парчето Poison стъпи на сцената Димитър Маринов, който влезе в кожения панталон на Alice Cooper и спечели одобрението на заклетия рок фен - Фънки.

 

Добави описание


Следващата седмица Луна ще бъде Ирене Кара, а Галя самата Ела Фитцжералд. Маги Джанаварова ще се превърне в Тончо Токмакчиев с една от култовите песни на „Ку-ку“. JJ ще бъде Чочо Владовски, а Анди - Етиен Леви. Фики ще запее на италиански като Ерос Рамацоти, а Димитър Маринов ще скочи в последните руски хитове с Nebezao. Руското звучене ще продължи с DARA и образа на Zivert.

 

Не пропускайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA!
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“