Актуално В програмата

Дани и Алекс пожелават от Big Brother истинска сватба

Добави коментар

Двамата влюбени се изправят пред най-големите си страхове – истината за миналото и мнението на родителите им

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA истинско любовно чудо ще се случи в най-известната Къща. Дани и Алекс ще поискат от Big Brother сватбата им да бъде напълно легитимна, всички Съквартиранти ще се обединят около прекрасните събития в Къщата, но влюбените ще се сблъскат и с огромни препятствия, които ще поставят под въпрос тяхното решение.

 

Добави описание

 

Всички в Къщата определят случващото се между Дани и Алекс като приказка. Още с възлагането на мисия „Моята голяма луда българска сватба“ и Съквартирантите, и самите младоженци приеха нещата толкова на сериозно, че се обединиха и съвсем забравиха за неразбирателствата помежду си. Никой дори не помисля за седмичния бюджет, защото за тях подготовката е като за истинска сватба и всички усилия, които полагат, идват директно от сърцата им. Любовта буквално окрили звездите, но най-щастливи са младите влюбени Дани и Алекс. Тази вечер ще видим как те все повече желаят да свържат животите си не само на игра. След поредица от искрени разговори, влюбените ще помолят Big Brother да им осигури реална и напълно легитимна сватба, защото са убедени в чувствата си един към друг.

 

Добави описание

 

Преди да направят най-важната стъпка в животите си и да станат семейство Петканови обаче, Дани и Алекс ще се изправят пред най-големите си страхове. Те ще трябва да признаят за факти от миналото си и да си отговорят искрено на въпроси, чиито отговори могат да наранят силно или да направят чувствата им още по-силни. Освен пред истината, влюбените ще се сблъскат и с мнението на родителите си, които са били основни потърпевши след болезнената им раздяла преди година. Дали появилите се препятствия ще се окажат непреодолими за Даниел и Александра и ще променят ли решението си двамата влюбени, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза