В програмата

Dancing Stars върна Албена Денкова в детството

bTV • 0/5

Dancing Stars върна Албена Денкова в детството й
Dancing Stars върна Албена Денкова в детството й

„Винаги съм критична към себе си и откривам грешки в изпълненията си”, така Албена Денкова коментира днес как гледа на своите изпълнения в сутрешния блок на Нова „Здравей, България”. Пред Ани и Виктор тя разказа, че трудно е взела решението да участва в Dancing Stars поради ангажираността си. Но сега тя е успяла да намести графика си и се забавлява истински в шоуто.

Нейният партньор Калоян я изненада в студиото и сподели, че взаимно си правят забележки като професионалисти, а Албена пък каза, че най-много харесва чуството за хумор на Калоян.

Вече майка на 3-годишния Дани, Албена издаде, че е загърбила кариерата си, след като разбира, че очаква дете. Сега дори вече са го качвали на кънки.

„Не мечтая за победа, а се стремя към самоусъвършенстване в Dancing Stars”, заключи Албена, а цялото видеото можете да видите тук. Довечера с Калоян ги очаква един от най-сложните латиноамериканакси танци – салсата. В него тялото е в постоянно движение, всичко трябва да се върти. Специално за подготовката им жонгльор от цирк „Балкански” демонстрира на Албена как може да движи ръцете си, докато тялото се движи в друга посока. Това я върна към нейното детство, когато с дядо й ходели на цирк.

Dancing Stars 2014 – Седмицата на салсата, днес, от 20.00 часа по Нова.

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg