Актуално В програмата

„Да намериш себе си“ в „Темата на NOVA“

Добави коментар

Тази неделя в „Темата на NOVA” репортерът Наталия Герджикова и операторът Севдалин Шилигаров разказват истински и вдъхновяващи истории за избора как да живееш.

Тази неделя в „Темата на NOVA” репортерът Наталия Герджикова и операторът Севдалин Шилигаров разказват истински и вдъхновяващи истории за избора как да живееш. Героите в нея са завършили висшисти, но въпреки това решават да се развиват на село и разчупват стереотипа за това, че само необразованите хора се занимават със земеделие. И тримата са от поколението на 20-годишните и са млади фермери.

 

Добави описание


Цветелина от Горна Липница се занимава с отглеждането на биволи. Aнтон се връща от Швейцария, за да създаде уникална високотехнологична оранжерия близо до Сандански, а Петя решава да се прибере от Англия, за да помага в семейната ферма в Източните Родопи.

 

Добави описание


Те не се страхуват от труд и са стъпили здраво на земята. Наясно са със себе си и мечтите си, наясно са и с препятствията, които стоят пред тях като млади хора в малко населено място, занимаващи се със земеделие и животновъдство. Тримата ни герои тази седмица си приличат –  и по дух и по нагласа към света… Неслучайно всички ценят семейството и свободата, която само близостта с природата може да ти даде. Дали ще има обаче кой да ги последва?


Гледайте “Да намериш себе си“ в  „Темата на NOVA“ тази неделя, 7 юли, веднага централната емисия новини.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Темата на NOVA

„Съдби за продан” в „Темата на NOVA“

„Новата вълна” в „Темата на NOVA”

„Да уловиш слънцето” в „Темата на NOVA”

„Ничии и свои“ в „Темата на NOVA“

„В лабиринта на ТЕЛК” в „Темата на NOVA“

В програмата:

12:30 20.04.2024
Тв програма NOVA
19:20 20.04.2024
Тв програма NOVA
20:45 20.04.2024
Тв програма NOVA NEWS
19:20 21.04.2024
Тв програма NOVA
19:20 27.04.2024
Тв програма NOVA