Други

„Чуждо тяло” в „Откраднат живот” от 12 септември в 20.00 ч. по NOVA

0/5

„Чуждо тяло” в „Откраднат живот” от 12 септември в 20.00 ч. по NOVA

„Чуждо тяло” е името на четвъртия сезон на „Откраднат живот“, който почитателите на качествените български филми и сериали ще имат възможността да гледат от 12 септември, вторник, от 20.00 ч. по NOVA.

 

Един от най-харесваните български актьори – Юлиан Вергов, е новото лице, което ще прекрачи прага на МБАЛ „Св.Кирил”, за да преобърне живота на главните герои в сериала.
Вергов е известен с участието си в редица телевизионни и кино продукции, най-новите заглавия сред които са „Маймуна”, „Христо”, „Докато Ая спеше”, играе и в множество театрални постановки в страната и чужбина.

 

Един от последните му филми - „Посоки" на Стефан Командарев, влезе в официалната селекция на фестивала в Кан, а снощи получи специална награда на журито на фестивала в Сараево. Документалният филм „Велико Търново в сърцето на историята”, в който Юлиан Вергов влиза в ролята на гид, спечели няколко престижни награди на международни филмови фестивали.

 

“С участието си в „Откраднат живот” се включвам в борбата за оцеляване на българското кино, а и съм щастлив, че ще имам възможността да работя с екипа на Dream Team и NOVA”, коментира Вергов.

 

Съвсем скоро той ще се присъедини към екипа на МБАЛ „Св.Кирил” и ще стане важна част от всекидневието на главните действащи лица в „Откраднат живот”. Дали обаче ще се намеси само в техния професионален свят или ще навлезе и в личния им живот, как ще се промени неговият собствен път и каква точно ще е ролята му в сериала – предстои да видим съвсем скоро по NOVA.

 

Добави описание


Чуждо тяло ще се появи и между екранните двойки, които в предишните сезони преминаха през множество изпитания, за да се съберат. Сега обаче съдбата е подготвила за Наталия и Калин, Вяра и Борис, Галя и Захариев, Хинова и Мазов нови предизвикателства, и ще ги постави в нетипични ситуации, за да изпита техните чувства и реакции.


„Откраднат живот” върна доверието на българите в качествените родни продукции и доказа, че българските сериали могат да са достойна конкуренция на турските. С успеха си през изминалите три сезона и 138 излъчени епизода, превърналият се във фаворит на зрителите български сериал „Откраднат живот” е част от колекцията качествени родни продукции, които медията подкрепя.

 

Последният епизод на сезон 3 даде дългоочаквани отговори, но постави и много нови въпроси.
Не пропускайте завръщането на четвърти сезон на хитовата българска поредица – „Откраднат живот: Чуждо тяло“ - 12 септември, вторник, в 20.00 ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg