Актуално В програмата

Четвъртият сезон на MasterChef се завръща с нещо неочаквано!

Добави коментар

След трите си, изключително успешни сезона, с които промени кулинарната култура в България, MasterChef се завръща с нещо неочаквано!

Четвъртият сезон на MasterChef България е приготвил неочакваното - от 26 февруари по bTV

След трите си, изключително успешни сезона, с които промени кулинарната култура в България, MasterChef се завръща с нещо неочаквано! Предварителните кастинги за четвъртия сезон събраха хиляди интересни българи от страната и чужбина, споделящи една страст и амбиция – да заслужат престижната титла, голямата награда от 100 000 лв. и курс в световната готварска академия Le Cordon Bleu.

На 26 февруари от 21:00 часа по bTV те ще се изправят пред кулинарни авторитети на България – Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки.

Кандидатите ще имат възможността да поднесат на журито ястие, което да им осигури една престилка и вход в сферата на добрия вкус. Но гурманите очакват от четвъртото поколение хоби-готвачи нещо повече – да приготвят неочакваното!

С обединени усилия тримата топ експерти ще търсят кулинарния талант, който съчетава по-най умелия начин знания, бърз рефлекс, креативност, желание и воля да се изстреля до вкусовите върхове и да ги превърне в успешен бизнес. Качествата, които превръщат любителите в професионалисти са много комплексни, а за да изпъкнат по-най добрия начин, претендентите за престилка и най-престижната кулинарна сцена в телевизионния ефир, ще преминат през редица изпитания. 

За да заслужи отличието на MasterChef, паричната награда и курс с преподаватели на световно ниво в академията Le Cordon Bleu в Лондон, бъдещият победител трябва да докаже, че е готов да надмине очакванията дори към професионалистите и да промени живота си. От 26 февруари Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ще предизвикват информираността, опитът, гъвкавостта, изобретателността, естетиката, организацията и бизнес мисълта на претендентите, за да създават авторско изкувство от храна. 

Както и в предишните три сезона на MasterChef по bTV основни критерии за оценка ще бъдат вкусът, външния вид, богатството на текстури и аромати на ястието. Професионалното жури ще следи и за подбора и оптималното използване на качествени продукти, перфектната хигиена, отборна игра и организация в кухнята. Но в четвъртото издание на любимото кулинарно шоу на България неочакваните изненади ще вдигнат летвата още по-високо.

А каква емоционално кулинарна фиеста предстой, зрителите ще видят още в първия епизод на MasterChef – на 26 февруари от 21:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи