В програмата

Четвъртъци със Стивън Сегал по bTV Action през юни

0/5

Четвъртъци със Стивън Сегал по bTV Action през юни

Той  е актьор, продуцент, сценарист, музикант и майстор по бойни изкуства – един от първите западни майстори по айкидо, стигнал до седми дан. Атрактивните изпълнения правят Стивън Сегал звезда в американското кино на 90-те години и един от най-добрите актьори в света на бойните изкуства.

 

Добави описание

 

Въпреки противоречивия му обществен имидж и изказвания по повод негови колеги, той продължава да бъде приеман за фактор в света на екшън продукциите. Най-актуалната новина около него е забраната, наложена му от Украйна да влиза на територията на страната за срок от пет години, наричайки го заплаха за националната сигурност. Причината – по-рано Сегал получи руско гражданство и бе сред подкрепилите публично анексията на Крим от Русия. Отделно от това, актьорът е известен като приятел на руския президент, а и двамата споделят обща страст към бойните изкуства.

 

Добави описание

 

През юни bTV Action ще покаже пет от най-знаковите заглавия с участието на Стивън Сегал, всеки четвъртък вечер в часа на вечерния филм – 22:00.

 

Добави описание

 

Месецът на Сегал започва на 1 юни с високоскоростния и зрелищен „Белязан да умре” (Marked for Death, 1990),  който изправя екшън звездата срещу смъртоносен ямайски наркоотряд. Седмица по-късно, в „Опасна зона“ (On Deadly Ground, 1994), бивш агент на ЦРУ пази природата и коренните жители на Аляска от алчен петролен магнат.

 

Добави описание

 

В „Невидимия“  (The Glimmer Man, 1996), на 15 юни, Сегал е детективът с нова самоличност Джак Коул, който ще се бори със сериен убиец в Лос Анджелис. На 22 юни в „Огън под земята“ Джак Тагърт (Стивън Сегал) е шеф от Федералната агенция за защита на околната среда, заел се с разследването на безмилостно убийство на свой колега, но покрай това разобличава и други престъпници.  Последната лента е „Открити рани“, на 29 юни. В този напрегнат екшън ще гледаме невероятния тандем на Сегал и рап звездата Ди Ем Екс.

Още за Белязан да умре, Невидимия, Огън под земята, Опасна зона, Открити рани, Стивън Сегал

20:00
30.05.2020
Невидимият град на Рим
11:20
31.05.2020
Невидимият град на Рим
22:00
02.06.2020
Градска справедливост - екшън с уч. на Стивън Сегал, Еди Грифин, Кармен Серано и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg