Актуално В програмата

Четирима супергерои се заклеха в Библията, че не са Къртици

Добави коментар

Сблъсъкът на Вселените, както шеговито се изрази Георги за отношенията си с Ивайла, ще се стовари върху твърдата глава на ММА звездата.

Тази вечер в "Къртицата" 6-ма супергерои ще държат на мушка седмичния кулинарен улов. В неделя ловната дружинка напусна пределите на Базата и се включи в изложението „Лов, Риболов и Спорт”. За богатото меню на Групата най-точна беше Мис България - Ивайла Бакалова, която уцели заветните пържоли и риба. Най-ядосан остана Александър Сано, който пропусна шанса да спечели така желаната от него зеленчукова гарнитура.

Къртицата

Сблъсъкът на Вселените, както шеговито се изрази Георги за отношенията си с Ивайла, ще се стовари върху твърдата глава на ММА звездата. Мис България 2001, която заяви, че ще се придържа към толерантно и дипломатично поведение в играта, този път ще забрави за добрия тон и ще избухне с пълна сила. Кое провокира невиждания ѝ гняв, ще видите в епизода от 20.30 ч. по TV7.
Довечера Заселниците ще влязат в ролите на защитници и обвинители по темата „За и против хомосексуалистите”. Импровизираната мини ТВ игра „Сблъсък”, ще изправи на ринга едни срещу други двойките на Борислав и Емил Русев /защитници/ и Георги и Емил Каменов /обвинители/. Марина Мицич и Костя ще ръководят това оспорвано словесно дерби, а изкусителната Виктория ще бие гонга и обявява рундовете.

Къртицата

В дейли епизода днес, четирима супергерои ще дадат тържествена клетва с ръка върху Библията, че не са Къртици, а Костя ще нарече това „светотатство” и няма да се присъедини към тях. Кои са Заселниците с искрени признания и защо Емо Каменов все по-често се увърта около Марина Мицич – отговорите, очаквайте тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2