В програмата

„Чети етикета“ - всеки месец посветено на зрителски сигнали

0/5

Дупките по пътищата са тема на потребителската рубрика на 15 януари
Дупките по пътищата са тема на потребителската рубрика на 15 януари

След поредица от зрителски сигнали водещата и автор на „Чети етикета“ по bTV Биляна Гавазова подготвя темата за дупките по пътищата в понеделник, 15 януари.  Екипът на първата по рода си потребителска рубрика в българския ефир ще посвети едно издание в месеца на сигналите на своите зрители.

Мъглен

Мъглен

С графични симулации в студиото екипът на „Тази сутрин“ ще търси отговори на въпросите колко точно опасни са дупките по пътищата и защо е важно качеството на пътната настилка за безопасността на движението. Зрителите ще видят още трагичната съдба на жителите на село, останало дори без хляб и без превоз на децата за училище, заради ужасяващото състояние на пътя.

Самоков

Самоков

По въпроса за мерките, които институциите взимат в студиото на Биляна Гавазова гостуват инж. Емил Панчев – председател на СБА и Владимир Георгиев – кмет на Самоков и член на Управителния съвет на „Национално сдружение на общините в България“.

Темата на „Чети етикета“ идва след като „Тази сутрин“ излъчва в ефира си десетки сигнали на зрители от платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът” за опасни дупки по пътищата.  Поради високия интерес, предаването ще посвети всеки месец едно свое издание на теми, които зрителите намират за важни и за които екипът получава най-много сигнали.

Още за Тази сутрин, Чети етикета

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg