Актуално В програмата

"Черешката на тортата" се завръща с нов сезон от 28 август

Добави коментар

"Черешката на тортата" се завръща с кулинарни шедьоври, спортен хъс и премиерни епизоди от 28 август

"Черешката на тортата" се завръща с кулинарни шедьоври, спортен хъс и премиерни епизоди от 28 август – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

В оспорвана надпревара в кухнята се впускат актьорите Яна Маринова, Башар Рахал и Иван Ласкин, както и певиците Катя Близнакова и Дебора. Задачата на шеф Манчев към звездните домакини е да подготвят зимнина, а това провокира паметни изпитания.

Яна Маринова

В понеделник чаровната Яна Маринова предприема екстремни и амбициозни ходове в кухнята. Актрисата, която изпълнява главната роля в новия български филм "Привличане", кани гостите в нейния дом, нейната крепост. И въпреки че готвенето не е силната ѝ страна, апетита стимулират вечерята на открито с хубаво месо и хубава ракия.

Катя Близнакова

Всичко е любов във вторник, когато Катя Близнакова подчинява менюто изцяло на любовна тематика. Домакинята следва ясна концепция и собствените си кулинарни закони, за да посрещне гостите в къщата си в мистичното село на самодивите – Горно Вършило. А за да спечели благосклонното внимание на шеф Манчев, специално за него Катя приготвя бутиково любовно сладко.

Башар Рахал

В сряда щафетата приема звездният актьор Башар Рахал, който също е сред героите във филма "Привличане". Той не само се представя като изискан творец на кулинарната сцена, но и открито заявява амбицията си да спечели титлата "Най-добър домакин".

певицата Дебора

В четвъртък една комедия в кухнята представя певицата Дебора, след като със завидна смелост подхожда към агнешкия котлет с джоджен и задължителната дроб сарма. Кулинарният дебют на Дебора обаче, се превръща в незабравимо участие, което ражда хит след хит.

Иван Ласкин

Еклектичен кулинарен финал на седмицата в "Черешката на тортата" и изобилие от емоции забърква Иван Ласкин, който посреща гостите си в… гаража. Вечерта е подчинена на силно руско влияние и безпощаден анализ, гарнирани с пръжки с лук, вкусни спомени и скъпи мигове. Кой ще се представи най-добре и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в кулинарното шоу?

Не пропускайте новите епизоди на "Черешката на тортата" от 28 август – всяка делнична вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир