Актуално В програмата

Chef Андре Токев и Събин Ранков стават „Ловци на храна” – скоро по bTV

Добави коментар

Chef Андре Токев и Събин Ранков ще влязат в ролята на „Ловци на храна”, за да изкушат зрителите на bTV с любопитни кулинарни пътешествия из цяла България. Двамата готвачи от MasterChef ще посетят различни региони в страната в търсене на традиционните продукти, вкусове, рецепти и природни богатства.

Chef Андре Токев и Събин Ранков ще влязат в ролята на „Ловци на храна”, за да изкушат зрителите на bTV с любопитни кулинарни пътешествия из цяла България. Двамата готвачи от MasterChef ще посетят различни региони в страната в търсене на традиционните продукти, вкусове, рецепти и природни богатства. Гостоприемните им домакини ще ги посрещат в своите домове, за да им покажат месните деликатеси, технологии за производство и начини за приготвяне на всекидневни ястия, а гостите ще предлагат гурме прочита на професионалния готвач.

 

Добави описание

 

В забавните пътувания на „Ловци на храна”, зрителите ще видят любопитен сблъсък между домашно приготвената кухня и гурме кулинарията, богатите възможности на земеделието и животновъдството, както и добрите примери на производителите в България. Двамата водещи ще имат специални роли в предаването. Енциклопедикът на кулинарията Андре Токев ще поставя темата на предстоящото пътешествие из страната и ще запознава зрителите на bTV  с местните жители и вкусове. Колоритният Събин ще асистира на Chef Токев при набавянето на спицифични продукти и ще представя в детайл производствените процеси в региона.

 

Екипът на „Ловци на храна” ще предложи на зрителите на bTV забавено предаване с любопитни истории, което ще осъществи директна връзка между гуруто в кулинарията Андре Токев и обикновените хора, за да разкрият заедно интересните традиции в националната кухня и да обменят познания за добрия вкус.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ловци на храна

“Ловци на храна” продължава с невероятен „стрийт фууд тур“ из Неапол

“Ловци на храна” представя вълнуващи, вкусни и цветни епизоди от слънчева Италия

Тази неделя по bTV „Ловци на храна“ тръгва по пътя на бирата в Лом

​ Chef Андре Токев се завръща с нов сезон на “Ловци на храна” тази есен по bTV

Специален коледен епизод на “Ловци на храна”