Актуално В програмата

Часът на истината настъпва за Любо, Мария, Заки и Саня в X Factor

Добави коментар

Развръзката за журиращата четворка ще настъпи благодарение на четири бели плика, които ще вдигнат адреналина им и ще им съобщят волята на продуцента Магърдич Халваджиян

Часът на истината ще настъпи за Любо, Мария, Заки и Саня в утрешния епизод на X Factor.

Краят на тренировъчния лагер ще даде отговор на въпроса „Кой ментор коя група ще поеме?”.

Развръзката за журиращата четворка ще настъпи благодарение на четири бели плика, които ще вдигнат адреналина им и ще им съобщят волята на продуцента Магърдич Халваджиян. И докато Заки, Саня, Любо и Мария очакват да разберат на кои таланти ще бъдат ментори, феновете на шоуто вече заявиха предпочитанията си на Facebook страницата. Според преобладаващите мнения, тази година Заки ще напътства групата 25+ или групите. Любо трябва да поеме момичетата, а момчетата безспорно са ябълката на раздора сред почитателите на Саня и Мария Илиева – нежната половина от журито би могла да мотивира кандидатите не само с професионализъм, но и с чар. Ще се сбъднат ли обаче прогнозите им, ще стане ясно утре вечер. 

Последният ден от тренировъчния лагер ще мине под знака и на един прецедент в шоуто – за първи път тази година, в Къщата на съдиите ще продължат не 24, а 28 участника. Така всеки съдия ще трябва да избира своите финалисти не от шест, а от седем таланта. „Явно с всяка следваща година ще става все по-трудно”, коментираха четиримата.

Финалът на тренировъчния лагер ще бъде поставен от истински концерт на претендентите. Журито ще се изправи както срещу спиращи дъха изпълнения, така и срещу такива, които ще бъдат определени като посредствени.

Кристина Дончева

Сред най-впечатляващите обаче безспорно ще се открои малката голяма сензация Кристина Дончева. Четиринадесетгодишната кандидатка ще трябва да преодолее сериозен здравословен проблем, за да докаже, че може да продължи напред. Въпреки трудностите, тя ще направи едно от най-емоционалните изпълнение и ще заслужи коментара на Мария Илиева: „Ти прескочи физиката и нейните закони”.

Гледайте следващия епизод на X Factor в сряда от 22:00ч. по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor