Актуално В програмата

Чарлийз Терон взривява ефира в премиерния екшън “Атомна блондинка“ по NOVA

Добави коментар

Не пропускайте хитовата лента от режисьора на “Джон Уик” на 11 ноември, неделя, в 20.00 ч.

 Една от най-горещите жени – шпиони, много адреналин и екшън на фона на песен на Queen - това са само част от изненадите, които очакват зрителите на 11 ноември в 20.00 ч. с премиерата на филма “Атомна блондинка“ по NOVA. Ще видим изпълнения в стил Джеймс Бонд, но този път в обувките на топ агент влиза не някой от добре познатите звезди, изиграли  007, а Тя.


Главната героиня Лорейн Броутън е изиграна от Чарлийз Терон с цялото хладнокръвие, цинизъм, чар, интелигентност и бойни умения на света. Тя няма да се поколебае да се изправи срещу враговете си с всички позволени и непозволени средства. Нещо повече - готова е да пожертва приятелите си, дори и самата себе си с безразсъдно бруталните си действия, за да изпълни възложената ѝ мисия.

 

Добави описание


Действието в “Атомна блондинка“ се разиграва по време на Студената война, когато английският агент на МИ-6  Лорейн Броутън е изпратена в Берлин, за да разследва убийството на свой колега. Задачата ѝ включва и възстановяването на изчезнал списък с двойни агенти. Неин партньор на място става американският агент под прикритие Дейвид Пърсивал (Джеймс Макавой) от ЦРУ, който я въвлича в смъртоносна шпионска игра с неясен край, където нищо не е такова, каквото изглежда.

 

Добави описание


За създаването на тази лента режисьорът на един от най-успешните съвременни екшъни “Джон Уик” – Дейвид Лийч, се вдъхновява от световноизвестния графичен шпионски роман “Най-студеният град” на Антъни Джонстън. Лийч е привлечен от главната героиня на творбата, която мнозина определят като женския еквивалент на агент 007.


Не пропускайте да станете част от хитовия екшън без герои, красота без душа и стил без аналог –  “Атомна блондинка“ на 11.11, неделя, в 20.00 ч. по NOVA.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Атомна блондинка