Актуално Други

bTV спечели приза ”Любима марка”

Добави коментар

bTV спечели приза за най-любима марка на българите в категория „Телевизия” в националната класация „Любимите марки”

bTV спечели приза за най-любима марка на българите в категория „Телевизия” в националната класация „Любимите марки” за шести път. Отличието затвърждава позицията на bTV като най-предпочитан бранд сред телевизиите в България.

„Любимите марки” е поредното потребителско проучване, което показва, че bTV има специално място в сърцата на хората. Гласовете, които ни отредиха първото място като предпочитана телевизия за 2016 г., са много висока оценка за труда, който полага целият екип на телевизията. Именно признанието на нашите зрители ни мотивира да работим непрекъснато за развитието на нашия бранд и да продължаваме да радваме аудиторията с нови и все по-вдъхновяващи проекти”, каза Лора Дичева, „Маркетинг” мениджър в bTV Media Group.

Класацията „Любимите марки” се провежда за осма поредна година и не се подрежда от експертно жури, а от самите потребители. През 2016 година списъкът е съставен на базата на допитване до близо 30 000 души, номинирали предпочитаните от тях брандове сред сериозна конкуренция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър