Актуално bTV Репортерите

bTV Репортерите в ръкавиците на Кобрата тази неделя

Добави коментар

Спортният журналист Иван Боянов среща отблизо зрителите на bTV с живота на легендата Кубрат Пулев

Тичаха, плуваха, вдигаха тежести, пълзяха по върхове, потапяха се в ледени басейни - Иван Боянов и операторите Любен Кацаров и Борислав Мавров преживяха всеки спазъм и жестоката мускулна треска, които преживява Кубрат Пулев, за да покажат на зрителите на bTV как се става шампион. bTV Репортерите  тази неделя показват отблизо живота на единствения ни боксьор, излизал на ринга за световната титла в тежка категория при професионалистите.

 

Добави описание


Едва ли има българин по света, който не е чувал неговото име. Колко добре обаче познаваме Кубрат Пулев? Какво знаем за него извън блясъка на прожекторите? Какво се крие зад лъскавата витрина на големия спорт и мечтата за титлата, притежавана от икони като Мохамед Али, Майк Тайсън, Ленъкс Люис, Владимир Кличко?

 

Добави описание


Иван Боянов и операторите Любен Кацаров и Борислав Мавров ще отговорят на тези въпроси в неделя веднага след централната емисия на bTV Новините. Те ще отведат зрителите до базата в Белмекен, където опитаха да тренират с него, за да усетят всички пред екраните на какво подлага тялото и душата си любимецът на милиони българи. Лишенията, жестокия режим и пътя към върха по неговите стъпки – всички пред екраните ще влязат в ръкавиците на Кобрата поне за 24 часа.

 

Добави описание


bTV Репортерите е специална рубрика за задълбочени разследвания и репортажи на журналистите на bTV, която от септември 2008 г. стана част от централната емисия на bTV Новините в събота и неделя. Филмите и репортажите, излъчени в bTV Репортерите, всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси. Продуцент на рубриката е репортерът и водещ на bTV Новините Гена Трайкова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Репортерите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Тази събота в bTV Репортерите: Аз съм БУРНЕША.

Спортът като мост между света на тишината и този на любовта - в bTV Репортерите

bTV Репортерите: Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители