Актуално В програмата

bTV и MasterChef търсят второто поколение кулинарни таланти

Добави коментар

Кастингите за новото издание на световния телевизионен хит стартират MasterChef на 16 ноември

Кастингите за новото издание на световния телевизионен хит стартират MasterChef на 16 ноември

Любимото кулинарно състезание на младите българи MasterChef се завръща с втори сезон по bTV. Авторитетното жури на тримата топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюват всяка крачка към готварските върхове. Защото най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня!

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображение към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, трябва да се запише за кастинг на http://masterchef.btv.bg или на телефон 0879918000 от 16 ноември до 20 декември. Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност, трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка.

Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителните кастингите на 5 и 6 декември във Варна, на 12 декември в Пловдив и от 17 до 21 декември в София.

Във втория сезон на MasterChef  осемдесетте най-добри хоби готвачи ще се изправят пред по-трудни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила. Те ще имат честта да готвят рамо до рамо с корифеите на вкуса Виктор, Андре и Петър, да поднасят шедьоври на колоритни гости и да усъвършенстват готварските си умения до професионално ниво.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи