Актуално Какво ще се случи...

Британският комедиен сериал „Учителката по френски” от 19 октомври по bTV Comedy

Добави коментар

За първи път в родния ефир bTV Comedy ще излъчи британската комедия „Учителката по френски” (Big School).

За първи път в родния ефир bTV Comedy ще излъчи британската комедия „Учителката по френски” (Big School). Сериалът ще дебютира в ефир на 19 октомври и ще се излъчва в двойна доза всеки делничен ден от 20.30 часа.

Заместник-директорът г-н Чърч се занимава с научните дейности в училище Грейбридж през последните 15 години. Той е на път да напусне работата си след драматичен инцидент. Точно в този момент, обаче, пристига новата учителка по френски.

„Учителката по френски” (Big School)

Историята в ситкома проследява живота на наивния учител по химия г-н Чърч, чийто живот протича основно в  гимназия Грейбридж в района на Уотфорд, северен Лондон. Влюбвайки се в новата учителка по френски Сара, която се смята за вдъхновяващ учител, който е в унисон с младежката култура и неустоима красавица, господин Чърч не осъзнава в какво се забърква. Оказва се обаче, че той не е единственият учител, опитващ се да превземе сърцето на учителката по френски.

„Учителката по френски” (Big School)

„Учителката по френски” (Big School)

От друга страна учениците от училището са от „модерните” младежи, които основно се интересуват от социални мрежи, чатене и купони, и се отегчават от опитите на г-н Чърч и г-ца Постърн да се занимават с тяхното „знание”.

„Учителката по френски” (Big School)

„Учителката по френски” е британски ситком, който не пести известното чувство за хумор от острова. В ролите зрителите ще видят Дейвид Уилиамс, Катрин Тейт, Филип Гленистър, Франсис Де Ла Тур и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Учителката по френски