Актуално Други

Британската звезда Юън Макгрегър в „Като на кино” тази събота

Добави коментар

Британската звезда Юън Макгрегър застава пред камерата на „Като на кино” тази събота от 18:00 ч. по bTV Cinema.

Британската звезда Юън Макгрегър застава пред камерата на „Като на кино” тази събота от 18:00 ч. по bTV Cinema. Поводът е новият филм на актьора „Американска идилия”, който излиза на екраните у нас от 28 октомври.

Лентата е и режисьорски дебют за Макгрегър, партнират му Дженифър Конъли и Дакота Фанинг. Екранизацията по романа на Филип Рот разказва за американска двойка, чиято идилия се пропуква, когато от добро и възпитано момиче дъщеря им се превръща в изпълнена с враждебност и фанатизъм тийнейджърка, способна на немислима жестокост.

Героят на Юън трябва едновременно да се бори с чувството на безпомощност и безграничната си любов към нея. „Познато ми е усещането, защото самият аз имам четири момичета, четири дъщери и разбирам тази връзка много добре, споделя актьорът пред водещата Стаси Кара. Връзката между баща и дъщеря е огромна част от моя живот и в сценария беше толкова добре показана”.

Обичам работата ми да отразява истинския живот и беше страхотна възможност и да режисирам първия си пълнометражен филм, казва още Юън Макгрегър. Той говори и за собствения му бунтарски период да напусне училище на 16 години, както и за това как „Трейнспотинг” променя живота му, и какво да очакваме от новата част на култовото заглавие.

 

Добави описание

 

Гости в студиото на „Като на кино” ще бъдат сценаристът Димитър Стоянович и актьорът, който от години живее и работи в Холивуд – Димитър Маринов. Двамата снимат общ проект – „Снимка с Юки”, по разказ на Мирослав Пенков.

Маринов ще разкаже любопитни истории от снимачни площадки на част от холивудските продукции, в които участва. Сред последните му проекти са нашумелите сериали „Американците” и „Baskets”.

Добави описание

 

Стаси Кара ще разведе зрителите по червения килим на лондонския филмов фестивал и заглавията, които бяха представени там. Тя се срещна с френската актриса Изабел Юпер и режисьора на култови ленти като „Първичен инстинкт” и „Зов за завръщане” – Пол Верховен. Те представиха новия си филм „Тя”.

 

Добави описание

 

Холандският писател и сценарист Арнон Грюнберг ще разкаже как се създава интересна история. Грюнберг е в България, за да се включи във фестивала за кино и литература „Синелибри”, където ще бъде показан филма „Тирза” по едноименния му роман. „Тя” на Пол Верховен също участва в селекцията на фестивала.

 

Добави описание

 

В следващите седмици в „Като на кино” ще видим поредица от ексклузивни блиц срещи от червения килим.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“