Актуално В програмата

Брилятни ястия, но и провали в новия епизод на Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Соло изява пред шеф Виктор Ангелов ще подпали Кухнята на Ада тази вечер от 21:00 часа по NOVA

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще усетят какво е истинско напрежение в кухнята, защото възможността за соло изява пред шеф Виктор Ангелов най-накрая ще позволи на професионалистите да блеснат с готварските си умения като индивидуалисти. Дали ще има участник в шоуто, който ще успее да заслужи така мечтаното одобрение от шеф Виктор Ангелов или ще си навлече неговото искрено разочарование, предстои да разберем довечера. Но и този епизод на  Hell’s Kitchen ще бъде белязан с разправии, които ще прераснат в директни обиди и обвинения, ще има болезнена поука от липсата на комуникация между готвачите в кухнята, а една станция изненадващо ще заработи „като един“. На финала ще узнаем кой ще си навлече адския гняв на шеф Ангелов и ще се изправи срещу Лариса в дуел за оставане в Кухнята на Ада.


С дневното кулинарно предизвикателство шеф Ангелов ще предизвика индивидуалните умения на готвачите в соло акция, но дали всъщност това няма да се окаже урок по работа в екип? Един отбор ще се разтърси от грамовни пререкания, а друг ще блесне с истински кулинарни хитове. Ще открием нови неподозирани таланти, но ще има и провали с гръм и трясък. Победителите ще скачат от радост, а загубилите ще се върнат години назад и доста ще се озорят.

 

Добави описание


Вечерната резервация ще нажежи обстановката в Hell’s Kitchen до степен на кипене. Обвинения в егоизъм и липса на солидарност към отбора ще усложнят и без това напрегнатата обстановка в битката за справяне с новото пролетно меню на шеф Ангелов. Дали жени и мъже ще успеят да покажат готварските си умения и да нахранят гостите на ресторанта с перфектните според изискванията на шеф Ангелов ястия? Ще има триъгълник, но не любовен, подли номера, драми с приготвяне на една гарнитура и един готвач, който ще върне всички в училището за готвачи. Кой ще се изправи срещу Лариса и ще се бори за оставане в шоуто ще разберете, ако гледате Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen