Актуално В програмата

„Бригада Нов дом” се впуска в най-трудната си мисия досега

Добави коментар

В следващия епизод на предаването предстоящата задача може да се окаже непосилна, дори и за Мария и екипа на Караджов.

До момента „Бригада Нов дом” се е справяла с всяка една трудност, изпречила се на пътя им. Но в следващия епизод на предаването предстоящата задача може да се окаже непосилна, дори и за Мария и екипа на Караджов.

 

Този четвъртък от 21:00 часа bTV ще разкаже една житейска драма наситена с много предизвикателства. Албена е самотна майка с три деца – Сабина и Моника, двете ѝ дъщери от първия брак, и Алберто. Освен непригодното за живеене жилище, семейството е изправено и пред още една трудност, която маркира границите на щастливия и нормален живот - Албена е диагностицирана с тумор в мозъка. Изправена на ръба на пропастта, тя прави всичко за щастието на своите деца и мечтата им за уютен дом. Въпреки тежките условия, в които живеят, семейството все още поддържа жива надеждата за по-добри дни и заедно се изправя пред лишенията, които животът им поднася.

 

Добави описание

 

Семейството живее в приземния етаж на къща, собственост на майката на Албена. Жилището им се състои от две стаи и кухня, абсолютно непригодно за живеене. Бройката на мебелите им е оскъдна, липсва мазилка по стените,  а в една от стаите осветление няма. Животът на четиричленното семейство е сбит в една стая. Момичетата мечтаят за по-красив дом и кухня, в която ще могат да помагат за приготвянето на вечерята, а малкият Алберто за хладилник, печка и най-вече за ново легло. 


Дали момчетата, Караджов и Мария ще донесат глътка щастие в осеяното от тъга семейство на Албена или ще има пречки, които ще им попречат за обновяването в срок, зрителите на bTV ще разберат на 1 юни от 21:00 часа.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“

Приказна любовна история докосва сърцата в „Бригада Нов дом"

Ники Илиев e гост-звезда в последния епизод за сезона на “Бригада Нов дом”