Актуално В програмата

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV

Има много коментари

На 10 март от 21:30 ч. bTV ще излъчи първи епизод от новия социален проект „Бригада нов дом” с водещ Мария Силвестър.

На 10 март от 21:30 ч. bTV ще излъчи първи епизод от новия социален проект „Бригада нов дом” с водещ Мария Силвестър. Предаването ще срещне зрителите със семейства, които нямат възможност за достоен живот. Въпреки усилията им, те живеят на границата на екзистенциалния минимум и са безкрайно отчаяни. Семействата, които участват в предаването, нямат никакви пари за „черни дни”. Всички те копнеят за по-хубав дом, но се чувстват безпомощтни пред съдбата, която ги е застигнала.

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства

Пратеникът на „Бригада нов дом” е Мария Силвестър, която се среща със семействата, за да види с очите си окаяните условия, в които живеят. С нейна помощ и с тази на строителите на чудеса, и нови мечти -  екипът на главен бригадир Караджов, съдбата на шест семейства ще се промени.

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства

И докато всяко семейство е на почивка за 5 дни, мрачните им апартаменти ще се превърнат в уютен дом. „Бригада нов дом” не може да промени съдбата на своите герои, но може да им върне достойнството и усмивките обратно. 

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства

Първото семейство, с което „Бригада нов дом” ще срещне зрителите на bTV е това на самотната майка Маргарита Махитци и децата ѝ Дейвид, и Кърстин. Апартаментът, в който те живеят в краен столичен квартал, застрашава дори здравословното им състояние. Влага и мухъл са се настанили трайно в дома на семейството.

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства

Плочките, тапетите и мазилките буквално падат от стените, а кухнята, банята и стаята на Маргарита са в катастрофално състояние. Маргарита е изоставена от първия си съпруг, а вторият в продължение на 7 години подлага семейството на физически, психически и емоционален тормоз. Неведнъж Дейвид е викал полиция заради семейни скандали. След много трудни моменти, най-накрая Маргарита успява да изгони втория си мъж и да започне  сама да се справя с отглеждането на двете си деца.

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства

Дали бригадата на Караджов и съпричастната водеща Мария Силвестър ще успеят да се справят с трудната задача да върнат надеждата за по-добър живот и усмивките в дома на семейство Махитци, зрителите на bTV ще научат на 10 март от 21:30 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“

Приказна любовна история докосва сърцата в „Бригада Нов дом"

Ники Илиев e гост-звезда в последния епизод за сезона на “Бригада Нов дом”