Актуално В програмата

Брат близнак на Господинов (Рачков) се появява в „Полицаите от края на града“

Добави коментар

Не пропускайте поредната доза комични ситуации, в които ще попаднат Пацо и неговите хора в последния за сезона епизод на полицейската комедия

Пацо, Калата и Крис се заемат с нов заплетен случай. Ще бъдат внедрени като „сексуални маниаци“ със задачата да изобличат и заловят серийна убийца. Общото между жертвите е, че всички те са посещавали групова терапия по сексуална пристрастеност.

 

В семейството на Пламенов новините са много и различни. Криси иска да замине да живее и учи в Англия, за да забрави Крис, а Пацо и Нели искат да осиновят Мира и да ѝ осигурят „нормална семейна среда“. Условието е тя да си води видео дневник, а дамата от социалните ще прави ненадейни проверки, за да се увери с очите си, че те действително са „изрядно семейство“. Но дали необичайна полицейска спец акция и неочаквана поява на труп в съседната къща, с който Нели и Джиджи ще се опитат да се справят „незабелязано“, няма да осуетят добрите им намерения?

 

Неуспешните опити на Господинов и Желева да изяснят сложните отношения помежду си продължават, но този път ще имат и обща мисия. Ще им се наложи да играят щастливо семейство, за да изобличат доктор, който използва незаконни методи за генетични манипулации и създава деца по еталон. Междувременно появата на брат близнак на Ачо, който е „като две капки вода“ с Господинов, но тотална негова противоположност като поведение, ще преобърне всичко надолу с главата.

 

Емоционални моменти и обрати очакват още една двойка. Джиджи се прибира от Бургас, а Калата отново се нуждае от експертна помощ, за да се справи с интимен любовен проблем. Разбира се, Крис е винаги готов да го консултира.

 

И докато Силвия продължава да се лута в чувствата си, ще получи неочаквана покана за среща. Дали от това няма да излезе нещо ново? Една дълго пазена тайна и една любов също ще излязат наяве.

 

„Полицаите от края на града“ изпадат в нови забавни ситуации, но как ще се измъкнат от тях и ще успеят ли в крайна сметка да се справят с лошите – предстои да видим във финалния за сезона епизод – тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полицаите от края на града

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

„Полицаите от края на града“ превземат ефира тази неделя

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия пред камерите на немска телевизия

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”

Калин Сърменов е топ мафиот в новия епизод на „Полицаите от края на града”