В програмата

Бориса довери тайната за Къртицата единствено на Евгени Иванов

0/5

Бориса довери тайната за Къртицата единствено на Евгени Иванов
Бориса довери тайната за Къртицата единствено на Евгени Иванов

След най-драматичната нощ в Къртицата 2, новата седмица обещава нови емоции на ръба.

Супергероите ще посрещнат изумени оцелялата на елиминационния тест Бориса, а изводите ще завалят в ефир.

Ивайла ще реши, че Костя е Къртицата, а Марина Мицич ще се разтревожи за психичните си отклонения още повече.

Къртица

Топмоделът Тютюнджиева ще сподели истината за Емил Русев единствено на волейболния ас Евгени Иванов, а какво ще узнаят останалите, предстои да видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Къртица

В дейли епизода ще стане ясно, какви тайни и явни уговорки са имали супергероите преди съботните номинации. Докато Мис България избираше Къртицата между Костя и Емил Русев, противниковия лагер взе решение да контраатакува Ивайла.

Къртица

Кое накара Евгени Иванов да реши категорично, че не желае да номинира бизнесмена-еколог и как Костя успя да уговори номинацията на Бакалова в Групата – истината за едноличните и групови стратегии излиза довечера.

Къртица

Лютият скандал между волейболната легенда Евгени Иванов и ММА звездата Георги ще получи своя спортсменски финал. Александър Сано ще изиграе главна реферска роля в този мъжки сблъсък, провокиран от кавалерски жестове и емоции. Двамата ще изчистят противоречивите си позиции от нощта на номинациите, когато Жоро искаше да запази Ивайла, а Пушката ще признае същото за Бориса.

Новата церемония по избор на Къртица предстои. Кога супергероите ще разберат за нея и как ще реагират на истината за саботьора Емил Русев, очаквайте в дейли епизодите по TV7.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg