Актуално В програмата

Жажда за отмъщение и борба за надмощие в „Империум”

Добави коментар

След „Легендата за Испания” сагата продължава с разказ за римлянинa, който се е бил срещу Вириат и неговата армия в сериала „Империум”.

Отминало е време от кампанията на запад. След Легендата за Испания сагата продължава с разказ за римлянинa, който се е бил срещу Вириат и неговата армия в сериала „Империум”.

Връщайки се от Нумансия, римският пълководец Галба е лишен от всичко, което го е правело уважаван и влиятелен човек. Испанците са разбили армията му и той губи честта и достойнството си. Всичко, което му остава е да се върне обратно у дома.

Той е отхвърлен от Римския сенат, a семейството му се разпада, след като са разбрали за случилото се в Испания. Жена му бяга с първородния му син Кайо при човека, който го оставя в немилост: Квинт Сервилий Кепион. Галба никога не е изпитвал толкова ужасяващ враг, но ще направи всичко по силите си, за да го унищожи.

Жажда за отмъщение и борба за надмощие в „Империум”

Без честта си и първородния си син, Галба се заклева да отмъсти на Квинт и започва неумолимо да печели власт, възстановявайки си позицията, която му е била отнета. Семейството му опитва да си върне името и положението, което са имали в Рим и Галба е готов на всичко, за да стори това. Той обаче не знае, че грешка от миналото му все още го преследва. Грешка, носеща женското имe Кора. Един млад патриций е решен да разобличи Галба, опитвайки се да накаже човекът, убил майката и братa на Кора и да освободи баща й, Тиберий.

Жена, готова да стигне до споразумение с неговия най-голям враг, за да спаси баща си и мъж, твърдо решен да възвърне загубената си слава. И едно семейство, което копнее за контрол над Рим. Битката за надмощие започва. Има място само са един от двамата в Рим.

Кой ще надделее, зрителите на bTV ще разберат от епичната сага „Империум” от 20 януари от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Легендата за Испания , Империум

Империум [снимки]

Трети сезон на сагата „Легендата за Испания” и продължението “Империум” по bTV

Легендата за Испания [снимки]