В програмата

"Бон Апети" с Лора и Стоян конкуренция на Иван Звездев по bTV

bTV • 0/5

Кулинарното предаване „Бон Апети” стартира  в ефира на bTV с нов облик
Кулинарното предаване „Бон Апети” стартира в ефира на bTV с нов облик

Седмица след като Нова ТВ съобщи, че спира „Бон Апети” от предиобедния си слот, водещите Лора и Стоян се преместиха в bTV като пряка конкуренция на Иван Звездев.

Един от най-обичаните телевизионни тандеми – Лора и Стоян - ще създават нови кулинарни изкушения в „Бон Апети” всеки делничен ден по bTV. Ново студио, по-голям ефир и HD качество на картината ще зарадват почитателите на телевизионната кулинария от 3 февруари от 16.30 часа.

В продължение на 30 минути зрителите на bTV ще бъдат дегустатори на изпробвани, изпълними и доказано добри рецепти от съвременната световна кухня, много полезна информация за различни продукти и техники на готвене, основни принципи в кулинарията, методи на обработка на продуктите и вдъхновяващи идеи.

 

Кулинарното предаване „Бон Апети” стартира  в ефира на bTV с нов облик

 

Специално за зрителите на bTV чаровните Лора и Стоян обещават промени в съдържанието: „Ще готвим по-често бързи рецепти, защото липсата на време е това, от което най-често се оплакват хората в ежедневието. Ще представяме по-често рецепти с нисък бюджет, защото това е предизвикателство за фантазията. Ще готвим по-често рецепти, които не представляват трудност за хора с малък кулинарен опит, защото ни гледат много млади хора.”

Още за Бон апети

11:30
22.06.2018
Бон Апети - предаване
16:30
22.06.2018
Бон апети - предаване
11:30
25.06.2018
Бон Апети - предаване

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg